Danut Cuclea este prizonierul lui Stefan Dragnea - comentariul zilei.

14 Iunie 2019, 05:42 | 4277 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Primarul nu poate sa faca nimic, gropile din oras sunt reparate deja o dată de Teldrum doar ca sunt doar pe hartie. Vine si ii arunca factura pe birou si a doua zi i trebuie achitată. El nu conduce demult orașul. Toți banii sunt cheltuiți de nașu si de balena aia de Stefan, ala care merge cu basinile grămadă dupa el. Prietenii stiu ce zic. 

Asta era inainte de puscarie, acum Stefan nu mai are asa multe gaze. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Oarecare pe 17 Iunie 2019, 09:23
#5
Pagubos
Acest cacat cu ochi împreună cu familia Dragnea au ajuns sa se hrănească cu banii promis pentru sectia de pediatrie. Ce credeti bai infractorilor ca daca promiteti sponsorizare va mai votează cineva. Acum va faceti vacanțe pe banii promis.
Gogu pe 16 Iunie 2019, 08:23
#4
Nesimtire si incompenteta
Cum vati batut joc de oameni inaite de alegeri nesimtitilor mergand in sir ca turma de oi in frunrea ei cu magarul sef si stropitoarea cu apa in fata voastra acum vi sa stricat stropitoarea sau nu va mai dat Pinguinul adica Voinila apa din aia care a bagato la oameni sa plateasca cate 2m ca sa aratati prostilor ca sinteti foarte grijulii fata de cetatenii care au ramas in acest satuc condus de niste haimanale libidinoase j**uri arogante credeti ca cei care nu lucreaza in primarie sant Fraieri? O sa simtiti cand vo scuipa pe strada nesimtitilor
unu altu pe 14 Iunie 2019, 10:27
#3
.,,,
Am auzit ca nu mai e in carti, ca ar lansa pe orbita un director de la Liceul Unirea.E adevarat?
Cât mai departe de voi pe 14 Iunie 2019, 08:26
#2
Nulități promovate de Mohanu și Dragnea
Un băiețaș frustrat și complexat,nu a fost admis la școala de politie,dar a juns primar.A fost promovat in politică trecând de la PRM la PSD,numai ”datorită” poziției de ghiocel și intelectului,pregatit mereu sa fie un bun ascultator.Pregătire și calificare pentru locul pe care-l ocupă,IOC.Acum,la rândul lui,s-a înconjurat de oameni care-i seamănă și care au aceleași ”calități”.Niște nulități promovate de hoți și incapabili.Ce așteptări mai aveți de la astfel de oameni?!?Îi votați în continuare,iar sărăcia și mizeria vor fi mereu cu voi.
ANTI-PSD pe 14 Iunie 2019, 05:51
#1
CIUMA ROSIE
Cine a ajuns sa ne conduca...Astia si-au urmarit doar interesul lor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.