Hotia in Teleorman cu AJOFM, primăriile conduse de p.s.d. si fabricile de confectii textile - comentariul zilei.

06 Iunie 2019, 20:29 | 6175 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Textile.

Președintele României știe de mafia firmelor de confecții din Turnu Măgurele și Alexandria cu patroni italieni?Au schimbat denumirea firmelor de zeci de ori .Angajații sunt salariații vechi de la firma precedenta,cu vechime in profesia de confecționer de 20-30ani si ei spun că îi califica pt.a lua bani de la stat .Pt.un nou angajat primesc de la stat 22000lei Ron(vechi angajat) .Aceste șmecheri se fac în legătură cu AJOFM Alexandria și Turnu Măgurele .Rog din suflet mass-media sa informeze și să se facă controale în acest sens.

In unul din sutele de imobilele lui Dragnea Soseaua Alexandriei din Turnu Măgurele,s-a deschis firma Eurotextila patron italianul Rafini și concubina lui Alina Dragomirescu.Acestia au angajat confecționere cu vechime de peste 20 ani, pe care i-au declarat necalificați și primesc bani de la stat pt.calificare pt..un angajat a primit 22000lei.Dupa o lună ii concediază și Dr. Neicut de la AJOFM Turnu Măgurele ii îndruma către altă firmă italiană de confecții din oraș pt. A primi și celălalt italian 22000lei ca doar acești bani sunt din fondurile Uniunii Europene și se împart în mafia orașului Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Marian fost mecanic BBG pe 10 Iunie 2019, 21:29
#14
Adevărat dar povestea este despre BBG fosta fabrică de mobilă
Bai fraților este vorba de B.B.G. fosta fabrica de mobilă. A dato falimentară și au angajat fetele din nou ca necalificate. Acum se numește Moda.Administrator este Giovanna Acetti,cu nr de tlf 0747223392 .Lisau făcut contracte de muncă noi ca necalificate. Este vorba de B.B.G. nu de Eurotextila. Luați măsuri cu Italieni Broscari daleam mu.e.
Florentina Cucu pe 10 Iunie 2019, 08:57
#13
Doar minciuni
Din câte am citit în articolul dumneavoastră au fost doar aberații,uneori invidia se manifestă prin a face comentarii la adresa unor persoane care sunt competente!Din câte ştiu eu această firmă îşi are numele de Super Eurotextila de la înființare şi până în prezent aşa că nu are rost să aruncați asemenea acuzații la adresa persoanelor care o dețin !!!
Marian pe 09 Iunie 2019, 23:48
#12
Adevărat dar povestea este despre BBG fosta fabrică de mobilă
Eu am lucrat acolo ca mecanic este foarte adevărat despre BBG schimbă denumirea pe fiecare an, fetele nu mai au vechime iar zile de concediu le sunt luate. Este mare mafie la BBG Consult va rog frumos anunțați ITM.
Mia pe 08 Iunie 2019, 12:58
#11
Trebuie să muncim,să ne câstigăm existenta!
Peste tot e greu,am o vârstă înaintată! Dar muncesc asa cum se munceste acum! Imi place să am cât de cât!Si nu mă las!
Ady pe 07 Iunie 2019, 22:23
#10
Pt eugica ragabeja (nu isi merita numele scris cu majuscule)
Ca exista o industrie in oras care aduce venituri oamenilor (si asa din ce in ce mai putini in oras) nu e bn..ca nu isi da dragnea acordul pt construirea nu stiu carei firme iar nu e bn..dar cum vrei pana la urma? Si daca ar fi fost asa, banii sunt luati de la UE, bu din buzunarul tau..si asa suntem slugile si prostii europei...cum esti si tu sluga lui Cracea. Vai de tn...
Mircea pe 07 Iunie 2019, 20:01
#9
Minciuni
Hello ! Ai visat urât? Dacă da, nu pune pe hârtie ce visezi noaptea. De unde-i scornit minciunile astea ? Super Eurotextila a fost, este, și va fi un model ! Fraților nu pot să cred câtă invidie și câtă ură există, însă aceste persoane așa au fost mereu și nu se vor schimba niciodată pentru că nu au o viață a lor, stau s-o comenteze pe a altora și trăiesc plini de invidie și minciună. Șoareci ce privesc în ochii vulturului.....!
Carmen pe 07 Iunie 2019, 16:01
#8
Minciuni
Cum poti scrie asemenea gogomanii cand eu sunt primul angajat al acesei fabrici .Super Eurotextila se numeste de la infiintare,nimeni nu a schimbat acest nume . Ceea ce ati spus in acest articol sunt afirmatii grave si lipsite cu adevar. La Registrul Comertului sau AJOFM Teleorman puteti gasii contrariile acestor minciuni.
Mihai pe 07 Iunie 2019, 15:16
#7
aberatii
Cand ai scris acest articol te-ai privit in oglinda si l-ai acuzat pe cel din fata ta.Si ca sa nu uiti ce ai de spus ai fugit sa comunici presei.Si acesta catapulta enorma pusa in miscare de urile marunte a scris acest articol aberant pentru deliciul cititorilor.

Fapta grava pe care ai savarsit-o, este ca te-ai folosit de numele fabricii si a persoanelor ce o administreaza,incercand sa aduci o umbra de indoiala in mintea oamenilor.

Aceasta firma este Super,Super Eurotextila de la infiintare si pana in prezent.Ininte de a scrie asa ceva te rog verifica daca creierul a fost conectat.

DANA pe 07 Iunie 2019, 10:58
#6
RASPUNS ARTICOL SUPER EUROTEXTILA SRL
downerCE BINE AR FI DACA INAINTE DE PUBLICAREA ORICARUI ARTICOL NE-AM DOCUMENTA ASUPRA CAZURILOR RELATATE (DEOARECE AVEATI UNDE - REGISTRUL COMERTULUI SAU AJOFM TELEORMAN) INTRUCAT RESPONSABILITATEA CONTINUTULUI ARTICOLULUI REVINE IN TOTALITATE PUBLICATIEI RESPECTIVE.CUNOSC IN TAOTALITATE ACTIVITATEA FIRMEI SUPER EUROTEXTILA SRL, CA ACESTA NU A RECURS LA INCHIDEREA UNEI UNITATI SI REDESCHIDEREA ALTEIA, ASA CUM PRACTICA UNII ADMINISTRATORI, FIIND PRINTRE PUTINII ADMNISTRATORI CARE NU AU APELAT LA ASEMENEA CALE DE LA VENIREA IN JUDET (DATE CARE POT FI VERIFICATE LA REGISTRUL COMERTULUI), SI NU AU INCASAT NICI-UN LEU DE LA STAT CONFORM LEGII MENTIONATE IN ARTICOLUL RESPECTIV S-AU PRIN APLICAREA NELOIALA A UNEI ALTE FACILITATI.

MENTIONEZ CA RELATIA DINTRE SOCIETATE SI AJOFM TELEORMAN ESTE UNA CORECTA, CE POATE AVEA LOC INTRE UN AGENT ECONOMIC SI O INSTITUTIE DE STAT.
Viorel pe 07 Iunie 2019, 10:35
#5
Minciuni
Nu este adevarat nu exista in judet patron mai corect ca domnul Rafini, informativa si apoi publicati .
Eugenia pe 07 Iunie 2019, 10:16
#4
Minciuni sfruntate
O mare mare minciuna nu este nimic dar absolut nimic adevarat din tot ce scrie in articol .
Turnu pe 06 Iunie 2019, 21:52
#3
Offff
Înainte de a scrie o știre informează-te despre ce lege e vorba și ce criterii trebuiesc îndeplinite pentru a beneficia de acesti bani luați pentru angajarea unor persoane din șomaj și cu o anumită vârstă! Seară frumoasă!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.