Foto Turnu Magurele a ajuns la coada calului - comentariul zilei.

27 Decembrie 2018 | 10864 vizualizări | 2 comentarii
Turnu Magurele a ajuns la coada calului.
Turnu Magurele a ajuns la coada calului.

Cai in mijlocul orasului. Turnu Magurele, pasune pentru animale. Ce mai e de zis?! Fotografia este dovada dezvoltarii orasului. 

Pe data de 26 decembrie, ora 17, cei care se plimbau pe centru au putut observa, in zona D-urilor, 3 cai pascand pe centru - 2 legati si un manz care se plimba liber pe strada, venind dinspre str. Elena Cuza Voda. Am vazut ca au aparut inclusiv poze, pe pagina Alexandria, Teleorman, Romania 2.0 cu acești cai păscând in mijlocul,,municipiului''. Acest fenomen ne arată exact unde suntem, nu în secolul 21, ci la coada calului.

Comentarii (2) Adaugă comentariu
OSNXIUAIO pe 28 Decembrie 2018, 10:58
#2
Votati saracia si prostia,ca asta stiti
Nu inteleg de ce e atata mirare,ca doar sunt caii votantilor PSD.Da,da,aia care iau ajutoare sociale si dau spaguta pentru a le fi intocmit acele dosare.Cum cui dau spaga?Celor din primarie,ca altfel nu vad logica.In c*rand,primaria va instala si cate o iesle in fata fiecarui bloc,ca garduri si garaje sunt berechet.Activitatea politiei si a primariei este O.
Chiorete pe 27 Decembrie 2018, 23:51
#1
Cai lu Edi .
Ba prostilor aia e cai lu Edi asa le da el drumu sa pasca seara ii baga in apartament si ziua le da drumu la pascut pe centru
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.