Minunea lui Danut! H2O - APA la Turnu preț ca în DuBAI. Apa este menajera și nu potabila - comentariul zilei.

13 Iulie 2018, 00:02 | 7822 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Apa.

Organizația zisa și Partidul Social Democrat se finanteaza in parte, ilegal, din prețul la apa; altfel nu-mi explic de ce apa costa de parcă am locui în desert. Factura la apa e aproape dublul celei la electricitate, pe timp de vara costa mai mult decât gazul, televiziunea, internetul, etc! Acum 20 de ani apa pe tot anul nu făcea cat face acum pe o luna!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
PROSTIA SE PLATESTE pe 13 Iulie 2018, 20:16
#5
Dar,si cand s-o sparge buboiul.....
Pe hotii astia nici bolile nu-i mai opresc din furat.Iar ce e mai grav,e ca sunteti desculti si cu c*rul gol,si tot PSD votai.Asta nu inseamna ca va meritati soarta?Nu inseamna ca nu ati inteles nimic din democratie?Dar stati,adevaratele scumpiri nu s-au aratat inca.Sa vedeti din toamna ce va asteapta.
ion pe 13 Iulie 2018, 14:59
#4
pentru autor
Ca factura la apa sa fie dublul factorii de c*rent, inseamna ca stai in apa ca bivolul si lumina este stinsa.
jake pe 13 Iulie 2018, 09:26
#3
toate sunt asa pt ca i- am votat
starea de fapt este pt ca au votat cu psd si slde, totul sta in putere celor care ne conduc dar ei cuclea cristea sint slugi si loviti cu leoca au salarii de 15000 de lei bani care i- au degeaba cartierele marginase ca epoca primitiva fara aps si canal rezultarul politici pad cucliste de a nu face nimic rusine cucles esti un om de nimic.
Abuz Al Serv Apah Serv pe 13 Iulie 2018, 08:20
#2
Abuz in serviciu oare?
Director comercial, Ing. Simionescu Adrian Constantin. Asa se explica, deci, si faptul ca Apaserv Turnu Magurele vizeaza in mod ilegal o autorizatie de constructie pe traseul conductelor de canalizare pentru garajul domnului mai sus amintit. Sunt elemente clare de abuz in serviciu. Pentru terti, evident.
unul pe 13 Iulie 2018, 06:23
#1
mocirla
Vedeti pe ce post e angajat marele Simionescu la Apa Serv alexandria si cati trintori maninca bani degeaba si la Alexandria si la Turnu!Uitati-va pe organigrama Primariei si Apa SERV si veti vedea o increngatura tip FAMIGLIA!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.