Catre Politie - Circulatie rutiera fara respectarea legii - comentariul zilei.

26 Mai 2018, 09:26 | 10699 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Sens giratoriu.

Cand vii pe sensul giratoriu si virezi la dreapta pe str Popa Sapca s-a facut statie nesemnalizata si neautorizata pentru microbuzele scolare, plus ca pana la strada Nicolae Balcescu parcheaza multe autoturisme si auto de capacitate mijlocie, incat pentru cei care merg spre Botul calului este destul de dificil sa circule, mai ales ca dinspre Islaz toti mafiotii vin la Turnu. De altfel, trebuie facut ceva cu circulatia si, mai ales stationarea si parcarea masinilor pe strazi. Pe str Praporgescu, pe ambele parti stationeaza masini una dupa alta, ramanand un spatiu redus pentru circulatie. Cat despre respectarea regulilor de circulatie, nu mai vorbesc; au primit permise de conducere o multime de idioti si handicapati care merg alandala.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
jan pe 24 Iunie 2018, 09:47
#9
inginer pirvu viorel
Nu mai bagi trenul spre buc*resto
XYZ pe 15 Iunie 2018, 18:49
#8
"Adevar"
Indicatoare sunt, dar cine, dracu', casca ochii ca sa se uite la ele ?!?
A. C. pe 13 Iunie 2018, 21:03
#7
Politia rutiera
Puneti dracu cateva indicatoare pt soferii de TIR care trebuie sa ajunga pe centura spre feryboat! Saptamanal vad soferi dezorientati pt ca, centura nu este semnalizata la intersectii! Eu iau amenda pt telefon si altii circula si fara permis! Halal de politie rutiera avem in oras!
AMATOR pe 28 Mai 2018, 09:21
#6
ptr Mirela
Ai si Nu dreptate. Ptr ca acei conducatori au obligatia dea respecta semnele de circulatie nu GPS.ul. El( GPS.ul ) are rol de orintare nu de a nu respecta smnele de circulatie. Aici ag.de la circulatie nu gresesc cu nimic daca ii sanctioneaza.
AMATOR pe 27 Mai 2018, 21:33
#5
si ptr # 2
Pe centru ie o nimica toata,pe langa cei cu masini fara permis care nu respecta nici o restrictie de circulatie + cei 2 pacalici asa zisi ag.de circulatie la rutiera,,facuti la apelul bocancilor''care ii stiu pe respectivi dar le este teama sa nu ii scuipe in public, respectivi soferi.
Mirela pe 27 Mai 2018, 19:52
#4
amatoare in condus
Dle alfa : toți care intra pe interzis,pe centru sint din alte localități pt că îi bagă gpsul pe acolo,stau cu ochii beliți in el. Nu am văzut pe cineva de la noi sau daca știți,dați exemple.
AMATOR pe 27 Mai 2018, 19:28
#3
ptr # 1
Cine sa ii sanctioneze pe cei enumerati de tine !!! Ii scuipa romii pe ag.de circulatie daca ii deranjeaza, asa ca mai bine se fac ca nu.i vad ale soimu si cebuc, sperietorile de la circulatie.
alfa pe 27 Mai 2018, 19:00
#2
In atentia consilerilor PNL
Cei care intra pe centru, zona interzisa si marcata regulamentar, ii amendeaza cineva? Politia rutiera ii stie pt ca ii vede pe monitoarele de la sediul politiei fiind monitorizati de pe camerele video montate pe centru. Ar fi intertesant ca domnii consilieri PNL (pt ca pe cei de PSD nu-i intereseaza) sa-i intrebe pe cei de rutiera si sa-i invite sa prezinte comunicate lunare in presa despre acest aspect. Sunt foarte multe autoturisme care circula ziua in amiaza mare pe interzis in centru si nu mai este mult pana cand nu vom vedea pietonii accidentati grav sau mortal pe centru.
B,C,D și E pe 27 Mai 2018, 10:26
#1
POLIȚIȘTILOR DE LA RUTIERĂ
În primul rând trebuie făcută ordine în documentele și comportamentul tuturor participanților la trafic,nu selectiv.De ce nu aveți c*rajul să controlați și să sancționați pe cei ce nu au permise,ITP,RCA,și merg cu viteză excesivă pe străduțele din oraș.Și știți bine la cine mă refer.Nu mai faceți pe corecții și vitejii numai cu cei ce vorbesc la telefon,nu poartă centura de siguranță sau nu au pozițiile aprinse.APLICAȚI LEGEA PENTRU TOȚI LAFEL!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.