BOMBA - Prim Procurorul din Turnu Magurele - legaturi cu lumea interlopa - comentariul zilei.

18 Aprilie 2018, 09:54 | 18333 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Parchetul Turnu Magurele.

INTERESANT ESTE CUM A FACUT DONICA BANII DE A CUMPARAT CASA DE LA PARC (300000 DE EURO)SI ANAFUL, DIICOT-UL SE FAC CA NU VAD. DE CE STAU TIGANII LA SCHIMB VALUTAR SI NU-I INTREABA NIMENI NIMIC(ANFUL,DIICOT-UL), OARE PLATESC IMPOZIT LA CE CASTIGA? DESIGUR NU O SA SE INTAMPLE NIMIC PT. CA DOMNUL PRIM PROCUROR OANCEA TOCMAI SI-A CUMPARAT O CASA DE LA TIGANI IN STR. KOGALNICEANU(14000 EURO), CAM PUTIN DOM.PRIM. GURILE RELE SPUN CA DE FAPT NU A DAT NICI UN BAN PE EA. (SRI,DIICOT-UL SA VERIFICE).ASA CA SLABE SPERANTE DE DREPTATE IN TURNU MAGURELE. INTERESANT ESTE CUM ACEST PROCUROR CARE SE PLIMBA PANA MAI IERI CU LOGANUL A AJUNS SA STRANGA ASA O AVERE INTR -UN TIMP ATAT DE SCURT!!!!! SA NU MAI VORBIM DE PETRECERILE DATE DE EL UNDE SUNT INVITATI DE ONOARE: NICU DUMITRU(MANA DREAPTA A DOMNULUI PRIM) FRATII CODREA, SOTI DE JUDECATORI......LUMEA BUNA A ORASULUI. ADIO DREPTATE !

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
Alexandru pe 07 Decembrie 2018, 18:35
#21
Proc*rorul oancea
De unde și fi făcut și asta proc*ror din șofer dintr-un bețiv a băgat oameni la pușcărie cu copii pe el nu îl mai baga nimeni halal oraș halal conducere primarul doarme toți dorm in orașul ala nici meni nu-l mai ridica sa va fie rușine j**urilor

COSTORARI pe 26 Iulie 2018, 14:01
#20
DONICA
CE NAIBA TOT ABERATI CA DONICA ESTE CAMATAR .

ROMANI PROSTI CE SUNTETI



DONICA ESTE UNUL DIN CEI MAI MARI TRAFICANTI DE DROGURI DIN SUDUL ROMANIEI

BENEFICIEAZA DE PROTECTIA AUTORITATILOR ROMANE





Johnyjohn pe 19 Mai 2018, 14:04
#19
T
Donica are bani multi, si ii obtine lucrand cu firme de consctructi din buc*resti si vanzarea actiunilor ... deci cred ca anaf-ul iar fi luat ce arttebui sa ii ia ... ce rost are Donica in conversatia asts cu proc*roru ala ? Tu doar scrii finindca faci bani din asta, daca chiar tiar pasa tiai arata fata
florin pe 09 Mai 2018, 23:06
#18
info
SA VERIFICE CEI ABILITATI CUM DE SI A LIAT DOMNUL PRIM PROCUROR OANCEA TEREN LA SEACA PRINTRE LIDERII POLITICI.SA L INTREBE CEI ABILITATI SI PE DOMNUL NICU DUMUTRU (MANA DREAPTA A DOMNULUI PRIM)DACA SOTIA ACESTUIA (SECRETARA LA PRIMARIE LA SEACA)DACA STIE CEVA DE TERENUL DOMNULUI PRIM ? SI CUM DE ASA DINTR O DATA SE NU SE MAI OPRESTE DIN CUMPARAT IMOBILE ?????? A GASIT VRE O COMOARA ?????????CAM DUBIOS......UNII SPUN CA ESTE MERITUL SAU PT.CA EXECUTA BINE ORDINELE CELOR DE LA BUTOANE.DIICOTUL DOARME ? DNA UL DOARME ???
Marascu pe 02 Mai 2018, 13:05
#17
Saracii
Bai astia de la Turnu Pacanele,urla foamea in voi si voua va arde de interlopi?!? LOL LOL LOL
noryx pe 24 Aprilie 2018, 08:14
#16
pentru proc*rorul
La scos c*rat pe finaso de la lita, celebrul matei andrei.cand a facut accident cu masina beat si a dat peste unu la g.uri, si la spital la luat la bataie pe doctorul de garda,/si militeniii zicea ca e drogat la cum facea, abia ia pus catuse. sa zica baban cum a luat si el una in barba si a tacut, ca doar e finu si nasu.

acum baiatu e cuminte, e baiatu de incredere la seful lpf gino, un apropiat cu niste baietii cu ceafa mare de la buc*resti si alexandria,

DIn auzite, cica mai cinsteste pe astia din proc*ratura si niste militeni la lita pe vale acolo cu cate o masa, tricou de fotbal!!./
Zero pe 22 Aprilie 2018, 21:40
#15
Zero barat un proc*ror foarte slab!
Demisia!
ey pe 22 Aprilie 2018, 08:23
#14
Oare cât o să-i meargă?
Ăsta știe să le facă dosare penale oamenilor serioși pentru nimic*ri, din cauza frustrărilor lui. Nu s-a mai auzit de dosare făcute adevăraților infractori de când a plecat proc*rorul Bădoi.
Savex pe 21 Aprilie 2018, 16:42
#13
Curat-murdar
Un rudar de Lita.
Bulibasa cu staborul pe 21 Aprilie 2018, 09:28
#12
Proc*rorul e frate cu infractorul
Maine poimaine auzim ca are soarta lui Nedelcuta.Dar pana atunci mai face niste combinatii cu lumea interlopa si mai primeste niste recompense de la minoritari.Ca asa e prin TR si Romanica.
carasco pe 19 Aprilie 2018, 14:58
#11
crima din Castanilor
Ha, ha, cazul e pierdut. Poliția a declarat că a pierdut probele. Cică a înghețat calculatorul. Ădunatura de incompetenti.
semaca pe 19 Aprilie 2018, 13:48
#10
A sunat careva la TELEVIZIUNEA B1 sai aduca pe aici ????
Marile afaceri ale orasului se fac nu de cei mari ...sunt lucrate de cei mari prin intermediul oamenilor cu bani ai orasului Turnu Magurele acum toti se apara si se lucreaza cu cap afacerile unora sunt dirijate de oameni cu bani si cei cei destepti care au luat diverse locatii sau lucrari pe bani multi in alte localitati ...poate si din acest aspect cei cu bani numesc si primarii si tot ei numesc diferiti oameni pe unele functii nemeritate de ei unii primari nu au ce sa comenteze...sunt prea mititei
Umberto pe 19 Aprilie 2018, 08:32
#9
Crima
Domnilor proc*rori si polițiști ce sa mai întîmplat, sau ati rezolvat crima din str Castanilor fiind ucisă Cone Florina ?
Pasarea neagra pe 19 Aprilie 2018, 02:49
#8
O sai bata dumnezeu
Stati linistiti intro buna zi vor fi si ei judecati...atunci se vor satura de banii..

Marian Raduinea pe 18 Aprilie 2018, 11:53
#7
E vechi mucegaiul !
Ce mai e de mirare ?! Jungla e deasă; Codrul e vechi, proc*rorii sunt, ca proc*rorii, de școală veche.
Jack pe 18 Aprilie 2018, 11:19
#6
Fraiere
Argumente și dovezi infractor băgat la pușcărie de Bădoi, argumente . Așa zic și eu că este mata cu**a !!!
Lute pe 18 Aprilie 2018, 10:43
#5
***
Cel mai retardat om posibil ești dumneata,cucu pooli ! De când a existat matamarea aia cu ditamai găleata și până în prezent,orașul acesta și poate chiar judetul,nu a avut proc*ror mai bun,onest și muncitot decât domnul Bădoi! Dak ai ști ceva te.ai adresa DNA. Nu ai manca căcat cu un nume ascuns...! Taran opintit ce ești...!
Relone pe 18 Aprilie 2018, 10:41
#4
Militia+Parchet+Interlopi=LOVE
Toata Militia si Parchetele teleormanene sunt manjite cu interlopi si ti**ni
Tolontan pe 18 Aprilie 2018, 10:29
#3
Plevușca PSD conduce și numește în funcții
Tot ceea ce vedem și constatăm că se-ntâmplă în urbea noastră,și nu numai,nu este alceva decât o dorință vădită de distrugere și depop**are a zonei.PSD a dovedit cât de toxică,nocivă și distrugătoare este conducerea acestui partid,indiferent de nivelul unde își numește oamenii.Mai devreme ori mai rârziu se dovedește cât de incapabili și corupți sunt,și cât de mult rău au lăsat în urma lor.
cucu cel vestit pe 18 Aprilie 2018, 10:15
#2
pentru turnu cu stiri
cel mai corupt proc*ror e Bădoi Iulian Petrică
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.