Functiile mari din Politie, intre nasi si fini!! - comentariul zilei.

9 Noiembrie 2017, 05:04 | 7.636 | 1
Politia Turnu Magurele.
Car Universal

Este inadmisibil ca adjunctul delegat de la Alexandria sa fie numit in functie la Turnu Magurele!!!! Sa nu mai vorbim de faptul ca este finul comandantului!!! Oare nu mai exista oameni capabili in acest oras sa ocupe aceasta functie, si care evident, sa nu fie "finul lui nasu"???!! Si cum e posibil ca "nasul Ene " sa fie si presedintele comisiei de examinare???? In ce tara traim, oameni buni????

1 comentariu Comentează

  • #1
    cornel pe 24 Noiembrie 2017, 08:49
    pentru turnu cu stiri
    de ce nu scrieti nimic despre judecatori din turnu magurele care dau drumul la infractori si la talhari si tribunalu teleorman ai aresteaza pe capete rusine justitiei din romania hoti la puscarie cu voi . FÎŢOIU I. MARIUS GEORGE FLORIN ZIS SACHE -Inculpat .judecatoria turnu magurele ai da drumul si tribunalu teleorman il aresteaza preventiv pentru 30 de zile - tâlhărie calificată (art.234 NCP) judecatori si proc*rori din turnu magurele sunt corupti pana in gura zipper zipper

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.