Unul mic - Vine , vine! - comentariul zilei.

1 Octombrie 2017, 10:49 | 6.682 | 4
Program de Guvernare. sursa: ponturifierbinti.com
Car Universal

Începând de azi 01.10.2017, toți votanții PSD trebuie să urmărească rezultatele alianței PSD-ALDE, că de simțit au început deja să le simtă.
1.S-a mărit prețul la combustibil(benzină-motorină-GPL)
2.S-a mărit prețul la energie electrică.
3.S-a mărit prețul la gaze.
4.Tot de azi încep scumpirile la alimente, îmbrăcăminte și încălțaminte.
5.Dobânzile la bănci.
6.Cresc de asemenea și prețurile serviciilor, fie la curierate, transport și asistență medicală.
7.Vor crește și produsele din piețe ale producătorilor agricoli.
Iar lanțul scumpirilor a început cu m3 de apă și gunoiul menajer. În mod cert, trebuie să ne așteptăm și la noi taxe și impozite din partea impotenților care ne conduc. Atâta pot, atâta fac.

 

 

4 comentarii Comentează

 • #4
  Ion pe 3 Octombrie 2017, 16:41
  Scumpiri
  O parte din scumpiri au inceput inainte de 1 octombrie. Politica salariala si de pensii este iresponsabila si va avea efect de bomerang. Cresterea pensiilor foarte mici a fost deja inghitita de inflatie si de preturi. Era mai inteleapta o crestere graduala. Borfasi si impostorii nu au decat doua preocupari pe termen sc*rt: nepuscaria si mituirea electoratului. Nu-i intereseaza de tara, de viitorul copiiilor ce vor trebui sa plateasca datoriile lor si lipsa de investitii.
 • #3
  adrian pe 2 Octombrie 2017, 09:34
  luati de la daddy
  Exact asta veti primi: ce deseneaza daddy pe tabla.
 • #2
  o pe 1 Octombrie 2017, 18:54
  t
  ce deseneaza aia o luati
 • #1
  S B N pe 1 Octombrie 2017, 14:29
  MMMM !!!!
  A dat cu o mana baniii .....si ii ia cu 4 mainiiii....ne dau exemple ca ,preturile trebuie s-a fie ca in UE....dar ca salarii cum trebuie sa fie...,ca, in era comunista !!!! Nu le-ar fi rusine de mincinosi ordinari. salariile lor nici nu sunt atinse de card !11 ar trebui sa stea si porcii din conducere 5 ani cu salariile noastre,, muritorii de rand '' si sa vedem cevor mai zice cand vor vedea adevarul din teren nu din scaunul de parlamentar si senator cum se traieste imputiti dracului.Ar trebui scuipati in ochii nu scuipati in fata cand vin sa se milogeasca ptr vot. tongue rolleye

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.