Depozitul Sali din Rosiorii de Vede - evaziune fiscala si prostitutie - comentariul zilei.

07 August 2017, 05:04 | 28069 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Depozitul Sali din Rosiorii de Vede - evaziune fiscala si prostitutie

Tot raul din lume la Rosiori de Vede este la asa zisul "Depozit En-Gross SALI" (tiganii scriu SALY)!!!

Evaziune fiscala la maximum, zero impozite sau T.V.A., toti analfabetii conduc masini, TOATE ANGAJATELE sunt koorwe la clan si obligate sa se prostitueze!!!! Vorbiti la facturare, vi se ofera servicii de sex oral, anal si restul, contra cost!!! POLITIA ROSIORI DE VEDE, sub conducerea lui Alin GHENE, este MEGA-CORUPTA, INTIMIDATA si HIPERPENIBILA!!! Afara cu asa zisii "OAMENI AI LEGII"!!!

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
Ciocan pe 09 Octombrie 2022, 13:52
#22
Oamenii de nota 10 Familia Sally
Familia saly o familie numeroasa și frumoasa,oamenii de nota 10 care aproape întrețin acest oraș prin munca și sudoare,aceștii oamenii au o munca in spate de peste 30 de ani ..!

Cei ce vorbesc pe la spate le roade invidia,sănătate va doresc “Familia Sally “
Dan pe 28 August 2019, 00:57
#21
Pacat !
Imposibil !!!
Ion pe 13 Mai 2019, 02:03
#20
Invidia e boală grea
dc nu vă vedeți dumneavoastră treaba voastră, aveți invidie ca nu va merge bine si aveți ciudă pe sali ca le merge,sa vă supun dc le merge pertru ca muncesc si pe deasupra îi mai ajută si capul, vedețivă de treaba voastră ca Rosiorii de vede este întreținut 10% din tva si angajați plătiți cu crte de munca si nu mai aberatii. Stimă si respect
Alin pe 16 Martie 2018, 09:44
#19
Oameni care au distrus vieți și vor distruge
Câți bani i-ai dat lu' Soare augustin florin să șteargă numerele voastre din telefonul meu!?câți bani îi dați că îmi blochează conturile de mail și Facebook?! Va este frică că că se va afla de complotul vi pentru a mă distruge și a mă sterge de pe fata pământului?! Că numai așa poți ajunge la copii mei,știi bine câtă lume ai prostit și nenorocit și își lăsat pe drumuri,vorbeai de Nelu Avram că este țepar,ăla țepar și tu criminal,cu elita de ofițerii de la BCCO care mi-ați dat foc în casă în Anglia că sa va acopăr pe voi manevrele cu cardurile,tocmai era bine că scăpați voi,Daca vezi acest mesaj Sori Sali dă-mi un apel la numărul ăsta 0767372785
Alin pe 16 Martie 2018, 09:34
#18
Oameni care au distrus vieți și vor distruge
Oare se va opri timpul în loc și pentru Sorin sali? Sali lasă mi fetele in pace bosini,eu nu am sa mor la comanda voastră,eu știu că mă vreți mort,pentru a pune mâna pe copiii mei!ai apelat la toată lumea că sa ajungeți la mine și să mă treceți in lumea drepților,până și pe săracul de fratimio l-ați plătit să-mi șteargă numerele voastre de telefon, cât crezi tu că o să-ți mai meargă?!
ANAF pe 26 Noiembrie 2017, 16:41
#17
Hai descindere
Hai o descindere la Sali, sa vedeti evaziune!!!!!Calare pe ti**ni si c*rve!!!!!!!Aveti c*raj!!!!Mariana partzu-Olteanu, Madalina Dpbre, si restul, koorwe la ti**ni.......CLAR?????
Cetatean pe 26 Noiembrie 2017, 16:33
#16
Politia
Va rugam inchiderea URGENTA a casei de prostiutie LA ARCICA, investigarrea patroanei Maria Arcea, pentru trafic de CARNE VIE!Domule Alin Ghenea, se aude???????
Vasile pe 26 Noiembrie 2017, 16:23
#15
La Arcica footem ieftim
a Frizeria Arcica, matroana, Maria neagra, va ofera koorwe, l ati**ni, la promotie!Saloon de toleranta, La Arcica!!!
Taxi pe 26 Noiembrie 2017, 16:08
#14
Ionescu
Cine poola kalului, este acest Ionescu???Profu de a gasito pa aiaa lui Olteanu Mileul ca ii soogea poola lui Floin Predoiaca, varu lu Lambe???Nevazta lui Liviu Partzu?Actualmente la Saly1?Mary, tu esti koorwa proxeneta de La ARCICA, ce dai copile minore la ciori, platete chiria koorwa bartana, sooge si nu mai plange, pocistania draqu!Gaozzarul de fiitul pe unde mai da cu korul????????L-a roopt Tranacop la rozeta, nu???
Mary pe 21 Septembrie 2017, 09:19
#13
Pentru Ionescu Sorin
Ionescu Sorin ție nu ti este ma Rușine poponarule de comentezi p aici sub diverse nume...?! Tu nu te uiți la tine, ca ești mizeria, gunoiul municipiului roșiori !!!!! Dacă vrei și tu sa dai o limbuța n păsărica, te aștept la mine la salon (frizerie)
Ionutza Nebunelu Kaloota pe 19 August 2017, 21:53
#12
Nevzta lu Manuta de Aur
Kheia la koorwe ie Mariana PartzOltean, asa siza nevasta a lui MANUTA de AUR de la Norwegia, Lifu-Zorin, Tiganul Kiorditor de la poarta Kimitirului, a lui Marin PORKU, ia iei mama koorwelor....Maryana PartzOlteanu face mooie boona pa bani putini!A veni ji Floryn Predoiu din Englitera ji ia dat la mooie iar, sa o poope, Liviu Partzu...
Dukar pe 17 August 2017, 16:44
#11
Robert Kretinu
Sunt gajiku lu Finelia, de sta la bariera Turnu, nu mai scapam de Robert DALI zis cretinul, amenintari, batai, violente, cum le foote Sorinel pa alde Daniela, Flory, Iulia, Mary ji restul aja sa o foota ji Robert Kretinul pa nevasta lu mine, aja frea iel.
Ady Blondu pe 15 August 2017, 19:18
#10
Stabiliment
SALY=Bordel, une foote ti**nii koorwele, alea ie toate jegoase, bolnave ji basjite, au facut copiii ku alde Robert, Doru-Nebunu, Sorin-Barbozul-Scarbosul, le foote aia pe toate apoi le da la sotii projti acasa si la politijtii locali sa le arda ji iei la goaza.
GiGi pe 14 August 2017, 22:11
#9
Dreptate pentru toti!
Hai sa inchidem acest "depozit" al rusinii!!!!Kurwe, hotie, analfabeti, ce muncesc pentru mancare in sclavie!Sa continuam cu mafiotul nenorocit Sandu GRECU zis PIRI, sa nu mai mancam banii statului roman pe mocca, da POLITIA ROSIORI DE VEDE?!
Pyri pe 14 August 2017, 19:45
#8
Interlopi de Interlopi
Bah, eu dalde Sali, Aurica DRAGHICI, CARDILESS, a lui Cartus si Tandarika, suntem interlopi!Daca cu camatarii nu mai tine, ca din asta traiam, am adus koorvete la produs, eu la mine la DISCO-PIRI, dau spaga a organ si nu ma vede nimeni (ma ajuta dom Aurel-ca si el a fost organ), asta burdihanos cu barba,Kiorika-Saly, loco, aici la deposit, mai ia omul o marfa, mai spala o masina, mai da o clanta la fetili dacilea, ka toate ie producatoare ji cu foame in gusa!!!...Mady, Dana, Lili, Mary, Finelia, Oana, si cate kooriste mai sunt!!!Fete din popor-koorwe da koorwe!! grin grin grin
Tot drept la replica pe 12 August 2017, 19:19
#7
Corectitudine
Aveți argumente prin care sa susțineți cele afiramate in legătura cu corupția polițiștilor? Oare scrieți doar sa va aflați in treaba? De ce oare trebuie sa manifestați atâta răutate visceral și dispreț?de ce trebuie sa jigniți și sa aveți un limbaj suburbana in 99,9% din articolele pe care le publicați?de cele mai multe ori îmi provocați sentimente de mila, uitându-ma in ce mocirla va scăldați . In rest numai de bine
CETATEAN! pe 10 August 2017, 22:26
#6
DREPT LA REPLICA!
Stimati reporteri, daca nu aveti sustinere in ceea ce scrieti, sunteti niste CRETINI ! Daca poti spune ca in mandatul lui ALIN GHENE, este mega corputie, v-as recomnda sa lasati aceasta nobila meserie....unor persoane cu capul pe umeri ! In rest, NUMAI DE BINE ! Vorba lui I.L. Caragiale ! CURAT, MURDAR !
Preduna pe 07 August 2017, 20:17
#5
Dana tatooata
Ceva mai tare la prestatie i.e. Dana Tatooata, Am arso pe rapandula de multa ori !Stramta, sooge bine, i.e. Mort Sali Barbaosu rapciugosul dupa ea, mititica il iumple de scoolament si ii ia lovelele!
Mooiaru pe 07 August 2017, 18:58
#4
Mady
In foto este o nou starlets promo!Mady, ex-Caraveteanu!Devoratoare de poola la Wizz, categories 70+, moo Isra la bosorogi!
Liviu Nutepriveste pe 07 August 2017, 18:24
#3
Agentul Geanta de la Politia Rutiera
Agentul Geanta (cunoscut de localnici ca Pokemonul) de la Politia Rutiera de care vorbiti e un sef pe la circulatie iar in data cand imi expira asigurarea, am avut "onoarea" de a fi oprit chiar de dansul. Asigurarea imi expira ex. 14.05.2017 la care Seful isi intreaba un subaltern: -Cum e cu asigurarea asta? aici scrie 14.05, adica a expirat sau...?! P.E.N.I.B.I.L Sef Politia Rutiera. shock shock
Bogdanel pe 07 August 2017, 10:56
#2
Nu e nimic nou prin TR
Majoritatea oamenilor din orice instituție de stat,pusi sa apre si sa respecte legile,sa-si faca datoria la locul de munca,de mult timp au facut pact cu infractorii și,,lucreaza,, la mica sau marea ciupeala.
covalciuc luminita pe 07 August 2017, 10:42
#1
Agentul Geanta de la Politia Rutiera frecventeaza acest depozit.
Un supervizor si beneficiar al acestor servicii este si acest agentcare prinde ..in radar tot ce misca in aceasta urbe.Un mic sultan local,secondat si de subalterni.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.