Pentru dobitocii din fruntea ITM Teleorman - sa va dam la m.ie - de la textiliste - comentariul zilei.

28 Iunie 2017, 21:57 | 12780 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Pentru dobitocii din fruntea ITM teleorman - sa va dam la m.ie - de la textiliste

Are dreptate cu mita inspectorilor ITM caci sunt mituiti pt ca dacă nu ar fi fost așa s-ar fi făcut ceva cu fabricile de confecții. In afără că sunt foarte mizerabile și pline de mucegai toaletele nu funcționează în totalitate căldură de nu se poate respira program de 10 ore pe canicula. Cine poate ajuta aceste femei sa lucreze și ele în condiții mai bune....faceți ceva va rog!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
.. pe 09 Septembrie 2017, 20:40
#8
..
NU ASTEPTATI "INGERII DE LA I.T.M.", PENTRU CA NU VOR VENI, SI DACA VIN, VOR DA CA MASURI ANUMITE LUCRURI CE SE VOR CONSTATA, PENTRU CA SUNT SI EI OAMENI SI AU FAMILII ...

NU-SI RISCA NIMENI SERVICIUL PENTRU ALTII.. "ESTE MAI APROAPE DE PIELE, CAMASA, DECAT HAINA"...

UNITI-VA, DOAR ASA VETI REUSI...SITUATIA VOASTRA ESTE SI IN ALTE UNITATI...SE BAZEAZA PE FAPTUL CA NU SUNT LOCURI DE MUNCA, SI DE ACEEA FAC CE VOR...
bobo pe 30 August 2017, 14:40
#7
grav
Se inchide new panoreea definitiv de la 1 Sept pacat de angajate #####at trebui Sa le angajeze dragnea la guvern
doru pe 19 Iulie 2017, 09:57
#6
pentru turnu cu stiri
aolo turnu cu stiri de ce nu scrieti nimic despre sotia lu maruta electricianu din cioara care lucreaza la parasco la abator ieri a fost dusa sotia lui la spital ia venit rau si camera de garda turnu magurele a murit de ce nu vine corpul de control sa vada cate nereguli sunt la spitalul turnu magurele accest spital trebuie inchis
Cineva pe 02 Iulie 2017, 21:38
#5
nebunie
La Panorea se urla de dimineata pana seara si un aer de nerespirat.Daca vreti sa stiti cum e la nebuni pasiti pe poarta Panoreei.Sefa care e in frunte vrea sa fie numita ''doamna R''dar e o mare mahalagioaica,a uitat de unde a plecat.
I pe 29 Iunie 2017, 12:24
#4
I
Greva generala
Un OM pe 29 Iunie 2017, 10:29
#3
Slugarnice
Cine să facă greva? Alea care dau șpagă la șefe sa le tina peste program că sa ia bani mai multi dar nu fac nimic? Sau alea care nu pleacă de la program că nu au treabă acasă? Când e vorba sa nu semneze pentru week-end le muta unde e mai greu sa le facă să renunțe...daca e sa facă gălăgie rămân decât 2-3 și atunci le da afara,celelalte tac. Nici banii nu-i mai da la timp...de bonuri nu mai zice nimic nimeni, le e si frica să întrebe(au restante 3 luni) dar le cheamă sâmbătă .Daca e multă prostie,de aceea! Problema e că nici in alta parte nu ai unde sa te duci, pentru asta fac și șefii așa...că patronul nu știe săracul ce face șeful ăla mai mic.
Mihaela pe 29 Iunie 2017, 09:35
#2
SE POATE LUA O MASURA TOTAL LEGALA
Fetelor,de GREVA GENERALA ati auzit ?Ce-o sa faca angajatorii,o sa va dea pe toate afara ?Nu,pentru ei e mai importanta productia.Fara voi,fabricile se vor inchide pe loc.Daca asteptati dreptatea de la ITM,lucrurile vor ramane la fel.Si mai fiti atente si la vot,nu mai mergeti ca oile.
textilist pe 29 Iunie 2017, 07:10
#1
Am solutia pt canicula
Jos texttila. Tot. Si sa vedeti randament.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.