Posturi aranjate la Spitalul Municipal Turnu Magurele - comentariul zilei.

26 Martie 2017, 09:03 | 9411 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Posturi aranjate
Se pare ca Primaria a aranjat deja si posturile de femei de serviciu de la Spitalul Municipal. Se vorbeste in piata ca doamna Sapasu si doamna Lungu sunt deja angajate, dar concursul nici nu a avut loc. E corect domnilor?

N.R. Cele doua doamne sunt viitoare asistente. Dupa cate se stie infirmierele si femeile de serviciu sunt pepiniera pentru scoala de asistente. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
adriana pe 17 Aprilie 2017, 20:00
#12
om potrivit
ivan victor , directorul spitalului , este intr-un dosar de coruptie . este omul potrivit pt. a fi director . de ce promoveaza psd , infractori ?
Ana pe 01 Aprilie 2017, 01:38
#11
Spitalul cel de dinainte
Nu inteleg cui ar trebui sa i fie rusine?! Cred ca ar trebui sa i fie rusine celui care angajeaza oameni de tot rasul!!!
Spitalul cel de dinainte pe 01 Aprilie 2017, 00:03
#10
Spitalul cel de dinainte
Sa va fie rusine
Maria pe 31 Martie 2017, 11:25
#9
Ptr Carmen
Sapasu cand a lucrat la bufet facea cafelute si le bea cu personalul din primarie iar de maturat si spalat pe jos le ruga pe femeile de serviciu din primarie ca de ea era sefa!!!
FFF pe 30 Martie 2017, 20:34
#8
Carmen !!!
Infirmiera poti fi si fara liceu, dar cu conditia sa ai c*rsuri de infirm. facute pe la Buk. Nu iti cere diploma de liceu ptr aceste c*rsuri. Stiu sigur de la cineva care a facut c*rsuri de infirm. Nu mai fi invidioasa ca, oricine vine ca ingrij. se adapteaza. Nu este asa de greu si complicat in Spital. Ptr asistenta ai dreptate ( fara liceu nu poti fi asistenta). Mai intai documentazate si apoi ACUZA sau CRITICA. tongue rolleye
Carmen pe 30 Martie 2017, 12:15
#7
Pt Ivan
Flori Sapasu nu are liceul terminat,nu are cum sa fie asistenta sau infirmiera.la cât a slugarit cand a fost la bufet,cel puțin un post de femeie de serviciu zice k "merita" si ea.
Ana pe 29 Martie 2017, 13:02
#6
Ptr Gicu
Ai dreptate o cunosc si eu pe Sapasu si nu imi vine sa cred ca va lucra femeie de serviciu la cat e de mandra asta trebuia sa fie cel putin secretara daca nu directoare!
gicu pe 28 Martie 2017, 21:31
#5
....[removed]void(0);
Nu stiu ce servicii va presta Sapasu la spital la cat e de tolomaca dar ea se crede o mare DOAMNA si totusi a ajuns la matura!!!
RTL pe 28 Martie 2017, 20:59
#4
Ptr IONELA
DACA ESTI VREO CANDIDATA CARE NU AI LUAT EXAM. SI CINE TREBUIA SA IA EXAM. SA NU FIE ARANJATE. MAI BINE ZI CA CELE CARE NU AU LUAT, DIN INFORMATIILE AFLATE NICI SA DESCHIDA GURA SA ZICA CEVA NU AU ZIS ASA CA, DIN 6 CANDIDATE PE 2 POSTURI 4 TREBUIAU SA PICE SI....SA FIE NEMULTUMITE.....LOGIC. TU PE CINE AI FI ADMIS //// PE TOATE 6 PE 2 LOCURI //// cool smirk
Ionela pe 27 Martie 2017, 18:43
#3
Posturi aranjate
Ati avut perfecta dreptate!Asa s-a si intamplat,posturile au fost ocupate de doamnele mai sus mentionate.Rusine!!!
Eu pe 26 Martie 2017, 22:58
#2
Ptr Ivan
Uite asa mai intra niste euroi in buzunarul lui Ivan!!! Cu examenele astea de cacat.cu ce sa plateasca si el concediile facute? Din buzunarul lui niciodata. Numai din furat si spaga. Batute- ar Dumnezeu Ivane ca multa lume ai nenorocit. Excrocule!!!
VICA pe 26 Martie 2017, 18:31
#1
NU ESTE O NOUTATE
ASTA SE INTAMPLA DE CAND PSD E FRATE CU ALDE(IVAN + CUCLEA).SI ASA MERGE SI ASTAZI.PANA CAND,VOM VEDEA?DAR ASTA E SI TREABA CELOR DE SUNT NEMULTUMITI.FARA O ATITUDINE,O INFORMARE LA FORURILE SUPERIOARE,CINE VRETI SA FACA ORDINE,CEI CE FAC ZILNIC DEZORDINE?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.