Pentru m..stii de asa-zisi oameni ai legii: Fosta fabrica de mobila - Munca si stresul au provocat astazi doua femei la lesin si epuizare - comentariul zilei.

23 Martie 2017, 21:48 | 7648 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Fosta fabrica de mobila - Munca si stresul au provocat astazi doua femei la lesin si epuizare

S.a luat vreo masura pana acum ? a depus cineva vreo reclamatie ?
Daca,nu e subinteleasa treaba ca cei de la protectia munci sunt in mana cu "Broscarii" se pare ca ia invatat si pe ei "paste si pizza"
Zic asta pt ca astazi la fosta fabrica de mobila unde un Italiano Vero,sau mai bine spus un "metru umblator" are o fabrica "cica" de confectii ...sau mai bine spus o fabrica de provocat lesinuri la femei.

Munca si stresul au provocat astazi doua femei la lesin si epuizare .Credeti ca sa raportat unde acest incident ?

S.a facut cumva un cotrol "PE ASCUNS" pt a se vedea ca pauza de masa este de 15 minute si nu e incadrata cum zice leagea in cele 8 ore de munca ? 
15 minute pauza la 9 ore ? 6:45 la 3:15 

Poi cine credeti voi ca e vinovat ? "Broscarii" sau cei de la asa zisa protectia munci romaneasca ? in Italia daca esti tinut peste program 10 min se lasa cu amenzi de mii de euro .

Unde esti tu Tepes doamne !!!!!

CREDETI CA SE VA SESIZA CINEVA OMANENI BUNI ?

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
cucu pe 05 Aprilie 2017, 11:52
#10
pentru turnu cu stiri de ce nu dati nimic
de ce nu dati nimic despre omul din comuna traian pe nume florica care sa otravit ieri se presupune ca din cauza la tuica de la magazin
Simplu pe 25 Martie 2017, 13:07
#9
Mai bine haiduc decat sclav
Usile au fost ferecate cu lacate,o liniste morbida,nu s-a mai auzit fluieratul marelui Patron,care avea obiceiul de a se opri fix in fata ta si a te masura din priviri ca pe un condamnat la moarte minute intregi,sfidator.Angajarea are loc in masa atunci cand primesc marfa, dar costul actelor pt angajare la suporta angajatele care renunta la contractul de munca in urmatoarele zile pt ca nu pot face fizic sclaviei,asa ca in 5-6 zile "Grande capo" are numai beneficii

1) Costu actelor pt angajare este in jur de 50 euro si il suporta angajatul integral.

2) In 4-5 zile isi termina marfa primita si se axeaza pe motive de concedieri,cu contractul de 90 de zile de proba te pot da afara cand vor dupa ce isi fac treaba, fara nici un motiv. Dar ei incearca de a-ti induce pshihologic termenul ca esti obligat sa lucrezi si sambata si duminica si ore suplimentare fara pauza, decat cea de 15-30 min pt masa la un program de 6:45 la 15:15. daca nu esti de accord,inceteaza contractul de munca.











Mario pe 25 Martie 2017, 00:22
#8
I.T.M.Trezestete si treci la mumca!
Munca silnica nu este doar in Turnu Magurele ci in tot jud.Tr.Am facut numeroase sesizari la ITM.pentru a verifica nr.de ore lucrate la firmele de paza si cum sunt platite, salariu net subminimul pe economie.ITM-ul nu se implca,iar noi ramanem sclavi lesinand pe plantatia lor iar autoritatile sunt oarbe mute corupte.Jos I.TM.ul plin de corupti si mafioti!
ion pe 24 Martie 2017, 22:41
#7
sindicat
NU EXISTA SINDICAT ? NU EXISTA CONTRACT COLECTIV DE MUNCA ? NU EXISTA I T M TELEORMAN ?
Sniperu pe 24 Martie 2017, 11:34
#6
Broasca raiaosa protejata in lac*rile romanesti*
Acum 2-3 zile l-au plecat o linie intrega impreuna cu sefa de echipa, pentru ca nu a dat bani corecti la orele prestate interseaza pe cineva asta ? se poate verifica dar inspectori va trebui sa isi sacrifice cateva ore din somnul de noapte pt ca ei au programul de la 8:00 pana la 9:00 isi ingite galbinarea 10:00 bea cafeaua samd.{asta inseamna sa fi mafiot cheese}

Pana la urma pe astia cine ii poate verifica daca isi face treaba sau nu,ALTA INTREBARE ?

Mitică pe 24 Martie 2017, 11:27
#5
România stat mafiot.
România stat mafiot, unde instituțiile publice de stat sunt conduse de clanuri mafiote ce contravin cu interesul românilor.

Filipide pe 24 Martie 2017, 09:02
#4
SCLAV ÎN ȚARA TA !!!
Unele instituții ale statului,prin reprezentanții lor,sunt complici cu unii angajatori evazioniști și care nu respectă legile țării în care se pretind mari investitori.Pentru a nu știu câta oară,suntem martorii repetatelor nereguli semnalate de către angajații români și neluate în seamă de către ITM Teleorman.Putreziciunea corupției a pătruns în toate nivelurile societății din România.Ce urmează,numere ca la Auschwitz, botnițe ca în 1907 și lovituri de bici?Am ajuns sclavii Europei chiar și în țara noastră.
Valy pe 24 Martie 2017, 08:49
#3
Sclavie ca in sicilia..
Se pare ca noi le plangem de mila femeilor romance de pe plantatiile din italia pe la televizor, si pe cele din romania nu mai are cine.

De anii de zile se intampla asta in fabricutele din turnu magurele !!! Inca nu s-a murit din asta pentru a cadea capetele celor care ar trebui sa le protejeze de abuzuri.







alfa pe 24 Martie 2017, 08:24
#2
Sclavia in Romania a reinviat!
De c*rand se vorbea in mass-media de romancele sclave in Sicilia si in Sudul Italiei ... ce ironie a sortii... pe aceste sclave din Romania nu le vede si nu le apara nicio autoritate a statului roman Disolutia statului va duce cat de c*rand la disparitia statului roman inainte de a implini 100 de ani de la Marea Unire!
Pai cum pot manca in doar 15 minute? :))) pe 24 Martie 2017, 06:25
#1
Inghite in doar 15 min.nu mai mananca :)))
Acele femei sa manance intr o pauza de doar 15 minute ?! Nu cred ! Vor inghiti mancarea in 15 min,nu o vor manca ! E jale... Oare pentru acei patroni tot 15 minute dureaza sa serveasca masa ??? Cu siguranta NU !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.