Video senzational!!! Adapost ,,modern" pentru cainii comunitari la Turnu Magurele; 2.Hingherul Dolana din Turnu Magurele.

13 Martie 2017, 16:34 | 8315 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
Adapost,,modern" pentru cainii comunitari la Turnu Magurele; 2.Hingherul Dolana din Turnu Magurele.

Cainii comunitari

Pentru corecta informare a locuitorilor acestui orasel,va rog sa intrati pe Youtube si sa publicati doua filmulete: 1.Adapost,,modern" pentru cainii comunitari la Turnu Magurele; 2.Hingherul Dolana din Turnu Magurele.Doresc sa informez ca este un dosar penal pe rol la Parchet, o sesizare la DSVSA Teleorman si una la Curtea de Conturi Teleorman pentru a elucida cheltuirea banilor publici pentru aceste activitati inexistente de multi ani de zile.Intentionez sa fac o sesizare si la DNA pentru ca am impresia ca se vrea musamalizarea acestui caz de interes public de catre toate institutiile enumarate mai sus.

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
.. pe 01 Aprilie 2017, 08:39
#26
..
PRAFUL SA SEA LEAGA DE TOTI CARE OMOARA,SI DE TOTI CARE SI-AU INSUSIT BANII VIRATI IN CONTUL PRIMARIEI.
Cetatean pe 30 Martie 2017, 08:30
#25
Cainii si siguranta
Pot fi o mie de inregistrari!Sa dispara animalele astea nevaccinate,care ne fac viata un chin.Sau,sa vi i luati acasa,dragi iubitori de animale!

Nu suntem obligati sa nu avem copiii in siguranta,pentru animale pline de microbi si agresive!!

Mor ei oameni,stam sa bocim pentru niste caini.

Nu avem in oras lucruri care ar trebui si stam sa alocam bani pentru caini!

Foarte bine!!Spor la eliminarea lor!
Autor pe 24 Martie 2017, 17:20
#24
Caini otraviti la Turnu Magurele
Stimata redactie.V-am rugat sa publicati si video cu caini otraviti zilele trecute in Turnu Magurele.Aceeasi lipsa de initiativa din partea acestor indivizi care conduc orasul in numele PSD de peste 25 de ani.In loc de respectarea legii si construirea unui adapost ( ca peste tot in Romania)alesii locali aleg otravirea in masa a cainilor.Rog publicati de pe Youtube doua filmulete:Caini otraviti la Turnu Magurele si opusul acestei masuri :Adaposturi pentru 5000 de caini comunitari la Craiova.Acum cine conduce Romania si are banii in mana?Dragnea si Adrian Gadea (secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii -ales senator la Turnu Magurele).Nu sunt in stare sa creeze loc*ri de munca la Turnu Magurele,dar sa construiasca un adapost si pentru aceste animale prigonite si fara vina ca exista .Nu e mai simplu sa-i otraveasca?RUSINE .Acestia nu dovedesc ca sunt OAMENI.
AVEM CE AM VOTAT.... pe 23 Martie 2017, 07:16
#23
AVEM CE AM VOTAT...
SA DEA DUMNEZEU SA MURITI ASA CUM AU MURIT ACELE ANIMALE.
Autor pe 22 Martie 2017, 16:31
#22
caini
Publicati alaturi de cele doua filmulete si,,Caini otraviti la Turnu Magurele"(postat pe Youtube).Nefiind in stare sa respecte legea si sa construiasca un adapost(ca doar au puterea totala in Romania) acestia au rec*rs la o metoda criminala,aceea de a otravi in masa cainii,netinand cont daca sunt mari sau mici,agresivi sau blanzi).Asta in timp ce un medic si doi hingheri sunt platiti din banul public,pentru servicii pe care nu le fac.Asta miroase a DNA?
Dodel pe 17 Martie 2017, 15:38
#21
Pt.x,y
Vai de mamicuta care te-a facut atat de redus mintal.Curajos esti sub anonimat.Criminalii,din jigodii ca tine se nasc.Azi omori un animal,maine un om.Ia spune-ne cine esti cu adevarat,sa vedem care ti-a fost educatia si ce hram porti in viata.Limbrici ca tine -sub anonimat -pot jigni pe oricine fara sa-i cunoasca .Modul tau rudimentar de gandire arata ce educatie ai primit si ce poama ai fost in aceasta viata plina de rahatul in care te scalzi.Maimutoiule!
Cineva pe 17 Martie 2017, 08:21
#20
Pt xy
Îmi face plăcere sa te anunț ca suntem în anul 2017, probabil undeva într'un viitor foarte îndepărtat pentru primate ca tine, cu concepții și vorbebeluși de 2 bani!! Din fericire lumea a evoluat...încerca și tu! Încearcă și tu dar se pare ca în poziția în care te afli nu vei reuși niciodată sa Îți schimbi umila-ți condiție! !! Îmi este mila de tine!!!
xy pe 16 Martie 2017, 22:43
#19
pt 10'11'13'14'15'16
Santeti niste dobitoci cu totii. Daca va sant dragi cainii luatii acasa pe toto maidanezii si ingrijitii voi. Noi vrem sa traim decent nu in jungla cu animalele. Putorilor. Halal luare de opinie din oartea voastra. Sa va fie rusine. O tineti una si buna cu cainii si muriti de dragul lor. Dar muriti odata dobitocilor sa scapam de voi si animalele ale chinuite omorate cu ranga etc........
Neaga pe 16 Martie 2017, 06:28
#18
Pentru 16
Mai limbricule,sonat esti tu,pentru ca pe banii tai sunt platiti doi hingheri si un medic veterinar,care primesc salarii din bani publici fara sa faca nimic.Eu asta vreau sa demonstrez unor postaci anonimi ca tine.Eu vreau sa se respecte legea,tu in primitivismul tau indemni la cruzime.Gandire,in functie de educatie.
Catelari pe 15 Martie 2017, 15:52
#17
Despre catelari
Cine e catelarul ala sonat?! Din cauza astora si a celor ce nu-si castreaza cainii de la c*rti s-au umplut strazile de caini! Eu nu vreau sa platesc pentru adaposturi! Sa-i stranga ca pe vremuri, era mai ieftin si mai eficient sau dupa lege dar nu pe banii mei! Ar trebui facut un recensamant cu iubitorii de caini, si respectarea legii sa se faca din banii astora, inclusiv tratamentele antirabice si traumele celor muscati! Apropos de lege...Cati si-au castrat cainii?! Toti cainii fara pedegree cu sau fara stapan trebuie castrati si cipati!
x pe 15 Martie 2017, 07:39
#16
pt. 10-13-14-15
Daca va plac cainii asa de mult, faceti voi adapost personal și luatii pe toti cainii maidanezi acasa. Nu mai adresati jigniri lui Dolana. Doar el ne mai scapa de haitele periculoase din oras. Mai putin conteaza ce face primaria cu cainii. Banii alocati cainilor mai bine ar fi sa se aloce gradinitelor de copii sau creselor. Asa ca stimabililor alegeti cainii sau copii nostri.Terminati dreaqu cu iubirea dementa pentru cainii comunitari.
cineva pe 14 Martie 2017, 20:42
#15
PRobleme.....
Toate problemele orasului sunt rezolvate...ramasese cea cu bietii maidanezi nerezolvata...pe unde te duci numai gropi !!! Oras de 2 lei! Jegul ala de dolana nu se pricepe si el la altceva ? Criminal je**s...se vede dupa fata ca e un psihopat!!!
Iou pe 14 Martie 2017, 20:37
#14
Dolana
Eu ma rog la dumnezeu in fiecare zi sa ii dea lui Dolana exact ce a facut el cu bietele suflete!! Poate mai mult!!!!
Daniela pe 14 Martie 2017, 19:46
#13
Rusine
Sa va fe rusine pentru felul in care arata orasul. In ce lume traiti de vi se pare anormale imaginile prezentate.Nu sesizati ca pe linga cruzimea de care dau dovada acesti nemernici au si tupeu . Cu siguranta si banii alocati asa zisului adapost ajung te miri unde.Sa va fie rusine D-le primar Cuclea!!!
Bunul simt pe 14 Martie 2017, 18:55
#12
Țara lui papura Voda
Nu sunt din Turnu, dar urmărind reportajul costat ca cel care a filmat nu știe ca nu mai suntem in epoca de piatra si mai nou a fost inventat cuvântul, adică cel la persoana a doau plural daca știe ce este accea gramatica limbii romane
insideversion pe 14 Martie 2017, 16:45
#11
Nesimtirea pesedista a devenit maxima
Nu ma intereseaza si nici nu conteaza cine este cel ce il apostrofeaza pe sluga si analfabetul de Dolana, ala asa a fost toata viata lui si asa o va mierli, un nimeni barat! Slugilor pesediste e firesc sa nu le convina ca aceste imagini au aparut pe Youtube, cineva s-ar putea sa-si bage nasul si au iesit imediat la comentat, dar degeaba. Va veni ziua cand cineva va face ordine si in orasul ala, deja s-a ajuns la paroxism si...ajunge. Latrati in continuare, pesedeilor, cineva va pregateste botnitele si custile pazite..., de gardieni.
Florin pe 14 Martie 2017, 12:40
#10
Dementi cu staif .
Voua vi se pare normal cum sunt omoriti ciinii in oras ? Anul trecut am vazut cu ochii mei cum idiotul asta de ii luati apararea(Dolana),impreuna cu un alt individ, omorau ciinii anesteziati limga gara cu rangi de fier .Am chemat politistul garii si au plecat rapid lasind ciinii morti .Este normal asa ceva ?
Gigea pe 14 Martie 2017, 10:49
#9
Rugăminte
Ștergeți articolul. Individul, (Petrică), face de râs orașul!

HORIA pe 14 Martie 2017, 10:03
#8
NEBUNUL ÎȘI FILMEAZĂ IEȘIRILE DEMENTE
Ăsta care filmează era mândria ședințelor de partid ale PCR.Suntem în Uniunea Europeană sau am ieșit?Păi unde ați văzut,în ce țară,câini fără stăpân,umblând liberi pe stradă?Oameni lafel de dezaxați ca cel ce filmează și se rățoiește ca un disperat,iși aruncă resturile alimentare din casă,animalelor,pretinzând că sunt iubitori de animale.O filmare gen Antena 3.O asemenea persoană trebuie să-și ia capre si să se mute la stână,împreună cu toți câinii din oraș.
Petrica pe 14 Martie 2017, 08:47
#7
Sunt un nebun cu acte !
Dolana trebuia sa l inpuste pe acest dezaxat Petrica ! Acest PNL -ist bolnav Petrica este injectat, ca toti cei din PNL. Domnule Dolana, ai dovada clara, dal in judecata pe acest bolnav dezaxat !!! Acest bou Petrica, a avut un scop nobil in viata, sa urmareasca cainii snake snake snake snake
gim pe 14 Martie 2017, 08:09
#6
dur
Felicitari ! Bine ai facut nene,meriti sa te faca cetatean de onoare al orasului,de ce nu te ai filmat si matale sa te putem felicita pe strada ?
x pe 14 Martie 2017, 07:11
#5
referitor la filmarea cu dolana
Dobitocul care vorbea ca o moara stricata trebuie dus la psihiatru. E dement bine de tot. De mult nu am mai vazut un asemenea specimen de tampit. Dolana ar trebui sa foloseasca filmarea si sa-l dea in judecata . E nebun dea binelea istericul bun doar pentru tratament la cap. Cap in care nu are decat handel de caine.
Te cunosc de undeva... pe 13 Martie 2017, 19:08
#4
Cainii cainlor
Asa domn' Petrica, da-te la ei! Si la cainii din primarie si la

cei(de pe strazi si de la tomberoane) care musca cetatenii!
eu pe 13 Martie 2017, 18:55
#3
Dar sa fie muscati oamenii pe strada este legal?!
Cine e istericul asta de se agita atata pentru caini? Este problema lui daca se fac tranchilizante la caini sau ca masina aia n-are asigurare sau ITP?

M-am lamurit la finalul video-ului, ca n-are alta ocupatie mai lumeasca, cand a spus ca :,,Tu-mi spui mie, care te urmaresc de 10 ani de zile?`` Pai asta e scopul tau in viata, omule, sa urmaresti hingherii?

La cat l-a jignit pe omul ala, ar putea fi dat si in judecata.

Care este interesul public in problema cainilor comunitari? Va spun eu: sa scapam de ei, sa nu mai vedem haite de caini pe strada, sa nu mai fie muscati oamenii pe strada. Primaria se desc*rca cum poate in problema asta. Daca nu convine unora modul in care sunt tratati cainii, sa-i ia la ei acasa, sa le ofere conditii mai bune.
Darius pe 13 Martie 2017, 18:48
#2
Romanica.... saraca .
La asa conducere Cuclea si Cone,asa hingher care face pe prostu satului .

X pe 13 Martie 2017, 17:24
#1
Y
Fraier Dolana ca nu i.a tras o sageata in creier, ca tare prost e cel care filmeaza... mare iubitor...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.