Tudor - Cine a jefuit judetul?! - comentariul zilei.

18 Februarie 2017, 13:28 | 5.260 | 8
Casa Partidului.
Car Universal

De ce nimeni nu zice de proprietatea turnenilor de la iesirea din oras spre Alexandria. Este vorba de Casa Partidului si livada de pomi fructiferi. D-le primar puteti spune turnenilor pe miinile carui borfas a ajuns. Care sint meritele acestui prostanac sa locuiasca acolo? Se vede dupa sosea ca acolo se investesc multi bani, de unde cind lumea moare de foame? Daca cineva are mai multe date sa le detalieze ?

8 comentarii Comentează

 • #8
  . pe 9 Martie 2017, 22:48
  .
  NITULESCU,NICOLAE,DRAGNEA,MOHANU,acestia sunt "CAPII" ce au distrus Teleormanul....
 • #7
  UNIREA TURNENI... pe 4 Martie 2017, 08:26
  UNIREA TURNENI...
  SA VEDEM CAND ALTE TELEVIZIUNI,DECAT CELE DE CARE AMINTITI,VOR VENI SA FILMEZE IN DIRECT LA PRIMARIA TR. MAGURELE.....
  SA INDRAZNEASCA MOHANU SI CUCLEA SA TRIMITA POLITIA LA INTRAREA IN ORAS, PENTRU A-I OPRI, CA ATUNCI SA VEZI STIRI REALE, FILMATE IN DIRECT...
 • #6
  mihut pe 19 Februarie 2017, 14:02
  esti tot ce avem mai bun
  TUNULE CU STIRI, ITI OFERIM COMENTARII PROIECTILE ORI DE CATE ORI NE DAI OCAZIA, AI TOATA SUSTINEREA NOASTRA, I-A AMINTE !
 • #5
  marius pe 19 Februarie 2017, 13:54
  eihh na... de unde bani ?!?
  de la buget, din banii mei, ai tai, ai tuturor ce cotizeaza prin taxe si impozite la stat ? de unde din alta parte ?!? din indemsizatia de bugetar a lu' dragnea ?!? sa fim seriosi totusi ... !
 • #4
  EU pe 18 Februarie 2017, 14:54
  PSD- SE TINE DE GAFE IN FORMA CONTINUATA !
  VREA SA ALUNGE DIN MULTINATIONALELE CARE ADUC UN APORT DE P LA PIB. PSD SUPARAT DE ANGAJATII MULTINATIONALELOR PREZENTI LA PROTESTE INCEPE SA DEA CU BICIUL!

  http://www.digi24.ro/stiri/economie/finante-economie/analiza-psd-vrea-sa-ia-mai-multi-bani-de-la-multinationale-672052
 • #3
  EU pe 18 Februarie 2017, 14:40
  LISTA INTREAGA CU SITE-URI CARE PUBLICA STIRI FALSE ! - CONTINUARE !
  fluierul.ro, vremuritulburi.com, nedreptate.net, expunere.com, descrieri.ro, cunoastelumea.ro, activenews.ro, aflasitu.ro, infoAlert.ro, cyd.ro, efemeride.ro, nationalisti.ro, nasul.ro, nuv.ro, social-media-romania.eu, searchnewsglobal.wordpress.com, lovendal.ro, ziaristionline.ro, yno.ro, Caplimpede.ro, secretele.com, napocanews.ro, stirinefiltrate.ro, dzr.org.ro, stiri-extreme.ro, ro.blastingnews.com.
 • #2
  EU pe 18 Februarie 2017, 14:39
  LISTA INTREAGA CU SITE-URI CARE PUBLICA STIRI FALSE !
  onlinereport.ro, obiectiv.info, dailynewsro.com, soim.ro, gandeste.org, recentnews.ro, eufrosin.wordpress.com, criterii.ro, reporteronline.net, lupuldacicblogg.wordpress.com, incorect.org, stireazilei.com, flux24.ro, deretinut.net, ziaruldegarda.ro, presalibera.net, teinformam.ro, perfectmedia.tv, stiriblana.pw, impactpress.ro, us24.ro, sokant.ro, comunitatea.stampenet.com, stirea.ru, oliviasteer.ro, comisarul.ro, luju.ro, exclusivenews.ro, Infopuls.ro, invectiva.ro, explozivnews24.ro, alternativenews.ro, exclusiv24.ro, rol.ro, grupul.ro, stiripesurse.ro, romaniatv.net, antena3.ro, c*rentul.info, justitiarul.ro, stiri.rol.ro, Dcnews.ro, rdo.ro, bzi.ro.
 • #1
  EU pe 18 Februarie 2017, 14:37
  Lista celor 70 de site-uri trecute la „Verifică informația și din alte surse”
  O aplicație lansată de un român ajută utilizatorii de internet să știe cât de sigură este informația primită online. Mai multe site-uri au fost incluse pe lista celor cu surse îndoielnice. Printre acestea se numără: Antena3.ro, Romaniatv.net, Stiripesurse.ro şi Dcnews.ro.
  MEDIUL ONLINE INTOXICAT CU STIRI FALSE !
  Stirea completa mai jos:
  http://www.digi24.ro/stiri/lista-celor-71-de-site-uri-trecute-la-verifica-sursa-si-din-alte-surse-667527

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.