La Turnu Magurele se deszapezeste ca la Poroschia. Consilierul PSD Julea Florea beneficiaza de atentie sporita, restul gospodariilor sunt date uitarii - comentariul zilei.

08 Ianuarie 2017, 09:37 | 4314 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
La Turnu Magurele se deszapezeste ca la Poroschia.

Domnule Primar, domnule Viceprimar, domnilor consilieri locali, DE CE NU-I SCOATETI LA CURATAT ZAPADA DE PE TROTUARE PE TOTI CEI CARE PRIMESC AJUTOARE SOCIALE PENTRU CARE TREBUIE SA PRESTEZE MUNCA PENTRU COMUNITATE???

CAND ESTE VREMEA BUNA, FREACA ASFALTUL CU MATURILE LA ORE CAND IES CETATENII DUPA TREBURI SI SUNT OBLIGATI SA INGHITA PRAFUL RIDICAT DE EI. STIU CA SE MOTIVEAZA CA NU AU LOPETI SI DACA LE CUMPARA PRIMARIA EI LE DUC ACASA. DAR PENTRU ACESTE FAPTE EXISTA MIJLOACE LEGALE DE PEDEPSIRE. IN PLUS SE POATE CUMPARA UN MINIINCARCATOR PENTRU TROTUARE, CARUIA I SE POATE GASI UTILIZARE SI VARA. CE ZICETI, SPUN PROSTII? O alta observatie: sunt unele strazi destul de largi si desi zapada a fost degajata intr-un mod multumitor, soferii cu plugurile continua sa "frece" drumul numai ca sa se afle-n treaba si sa consume motorina. In plus, oamenii isi fac poteci sa poata iesi din c*rti si ei le astupa la loc!(ca la Poroschia!). Daca cei de la S.C. URBAN AR IESI PE STRAZI, AR DIRIJA MUNCA.

In cartierul Odaia, pe Vale, s-a deszapezit pana in dreptul consilierului PSD Julea Florea, mai departe nu s-a facut nimic pentru ca restul nu merita sau nu sunt din aceasta localitate. Posibil ca primarul sa nu cunoasca problema. Noi  anuntam primarul pentru aceasta problema destul de grava. Pe WOLA a fost chiar Ovedenie. Asteptam rezolvarea problemei daca nu o sa sunam la 112 si o sa spunem ca suntem blocati in zapada. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
nedumerire.. pe 16 Februarie 2017, 00:13
#8
a tunat si i-a adunat
Si trotuarele sunt dezapezite tot de cei trimisi de la conducerea orasului...De ce va surprinde? Din 1989 si pana in prezent, nu s-a schimbat nimic, indiferent de coloratura politica a celor de la primarie...
rusine judetului pe 18 Ianuarie 2017, 19:32
#7
RUSINE TELEORMANULUI
Nu stiti ca in fiecare iarna, se sparge ghiata cu tarnacop si primavara este facut praf? Doar stim ca exista o firma care plombeaza la nesfarsit....
Vasile Dragomrescu. pe 12 Ianuarie 2017, 07:31
#6
Una vorbim, basca ne intelegem.
Eu vorbesc de TROTUARE, NU DE CAROSABIL!! Daca despre carosabil se poate spune ca este DEOCAMDATA multumitor, despre trotuare nu se poate folosi calficativul satisfacator.PENTRU CAROSABIL PROBLEMELE GRAVE VOR INCEPE ODATA CU DEZGHETUL, INTRUCAT, NEFIIND CURATAT PANA "LA NEGRU" SE VOR FORMA SLEAURI SI VAI DE MASINI SI DE PIETONI!!
aaa pe 10 Ianuarie 2017, 21:46
#5
aaaaa
Astia cu utilajele,nu fac altceva decat sa fure motorina.Indiferent de anotimp,ei sustrag motorina si o impart cu toti care au auto pe motorina. Apoi mint ca se fura din utilaje de cetateni.Cum ii mai rabda pamantul???
Radu pe 08 Ianuarie 2017, 15:26
#4
Turnu este dezepezit!!!
Nimic adevarat in acest articol!

Turnu Magurele este dezepezit si se circula pe toate strazile,pe ambele sensuri in conditii de iarna!
Nelu pe 08 Ianuarie 2017, 15:16
#3
Iarna pe Măgurele
După ce iarna se va mai domoli,iar temperaturile pozitive vor lua locul gerului,mulți vor rămâne,,înzăpeziți,,în noroaie.Nu-i nimic,bine că v-au mărit pensiile.Ho-ho-ho!Odată cu venirea iernii,cred că v-au înghețat și mințile,ăia care mai aveți.
anghel pe 08 Ianuarie 2017, 11:44
#2
d
fiti multumiti si asa daca nu puneti mana pe lopeti si ciocu mic
Sărărița fără sare pe 08 Ianuarie 2017, 10:48
#1
Alegerile s-au terminat,vorbim peste 4 ani!
Primăria,în loc să plătească sute și sute de mii de lei,unora care sunt lipiți de ani buni,de contracte cu staul și au probleme penale în activitatea lor,mai bine ar cumpăra câteva utilaje care să rămână în proprietatea ei.Până una alta,scoateți la deszăpezire pe toți asistații social,plătiți din banii noștri,și care v-au votat cu gândul la pomenile viitoare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.