Turnu Magurele, jungla in toata regula. Primaria si Politia avertizate sa isi faca datoria - comentariul zilei.

04 Noiembrie 2016, 12:20 | 3442 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele, jungla in toata regula.

Domnule primar, dvs. stiti destul de bine ca in orasul acesta muncesc doar femeile, credeti ca saraciti daca tineti lunima aprinsa pana la ora 7:00?

Dv. stiti ca atunci cand iesim din casa nu putem merge la servici din cauza cainilor vagabonzi care au impanzit Parcul Municipal si trebuie sa ocolim pe alte strazi? Pe langa faptul ca sunt multi caini, dimineata pe intuneric ne ies fel de fel de indivizi in fata sa ne atace, sa ne fure bani, telefoane....Politia de ce nu patruleaza pe strazi? De ce sunt platiti sa stea in birou si pe strazi e mai rau ca in jungla? Sa va fie rusine ...,dupa ce ca nu a ti facut nimic bun pentru acest oras nici nu pretuiti oamenii care inca muncesc si contribuie la economia acestui oras.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE ! pe 05 Martie 2017, 09:44
#10
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE
DRAGNEA,MOHANU,CUCLEA, SI TOATE JIGODIILE AFILIATE, TREBUIE EXTERMINATE...
turnean pe 05 Noiembrie 2016, 14:28
#9
tuturor turnenilor
Nu mai credeți minciunile lui Dragnea ! Ar trebui întrebate, javrele PSD-iste : Mohanu,Simionescu,Cătălina și bineînțeles baronul Dragnea,de ce nu s-au zbătut pentru ca și turnenii să beneficieze de reducerea vârstei de pensionare cu doi ani,așa cum au făcut parlamentarii din alte localități ? Știți că noua lege a pensiilor permite locuitorilor din zonele afectate de emisii poluante,să se pensioneze fără penalizare cu doi ani mai devreme ? Dragi turneni,ați trimis în parlament niște jigodii,care au luat banii de pomană.Și orașul nostru putea fi trecut pe lista localităților ai căror cetățeni puteau beneficia de aceste prevederi.Dar pe nesimțiții de Dragnea,Mohanu,Simionescu și Cătălina Ștefănescu nu-i interesează de voi.Acum au început iar seria de minciuni și pomeni electorale. Poate,Dragnea creează acum, 2.000.000 de loc*ri de muncă. O să chemăm și străinii să lucreze pentru noi.Nu mai credeți minciunile acestor nemernici ! Au demonstrat că nu le pasă de noi.
de pe 05 Noiembrie 2016, 13:59
#8
mult
De prea multa vreme conteaza simpatia politica a postasului mai terminati cu privitul la antene si aia cu pensia numai tine mai ziceti si altele...
mai jos pe 05 Noiembrie 2016, 13:55
#7
e un caz pierdut
Saracule spiritual ai creerii spalati de antena 3 asa ati facut si la revolutie cand l ati vazut pe ion iliescu imbracat in pulover ati crezut ce e bunul samaritean
(.) pe 05 Noiembrie 2016, 13:47
#6
Punctului p....zdii
Cine p***da ma-tii a furat pensiile ma? De ce p***da ma-tii mananci catat?
. pe 05 Noiembrie 2016, 08:41
#5
.
Pentru SINCER

Sunt convins ca esti un baiat pus de cracea sa scrie prostii pe aici.

Dar, bagate-as in...ma-tii, cum iti permiti sa ma injuri daca votez, sa zicem, cu PSD?

Cine iti da dreptul sa imi directionezi votul spre Soros, Basescu sau Anastase, cea care a furat legea pensiilor?

Dobitocule !
PAUL pe 05 Noiembrie 2016, 07:54
#4
NU CONTEAZA CARE CU CINE VOTEAZA
Domnilor am ajuns cum spunea si cetateanul de mai jos sa ne facem campanie cu ti**ni domne??nu e posibil asa ceva ....hai sa fim seriosi ...va faceti de rasul tarii

x pe 04 Noiembrie 2016, 16:45
#3
x
Stimabilo, tu chiar ai sesizat politia in legatura cu bagabontii, sau scrii asa, la naspa, ca nu ai ce face, ca tea pus administratorul saitului ? Si eu plec cu noaptea in cap si nu ma fute nimeni. Totusi ai dreptate in legatura cu acei ciini vagabonzi, dar termenul de jungla este prea exagerat. Hai pa !
sincer pe 04 Noiembrie 2016, 16:31
#2
cateodata
Sincer cateodata ma gandesc ca asa le trebuie celor ce voteaza ca dobitocii alti dobitoci....niciodata in tr magurele nu va iesi alt primar decat PSD ist ganditi va ca toate ciorile il voteaza iar din romani 70 la suta asa ca bine va face si o sa fie si mai bine...plecati din oras daca vreti alt mod de gandire la noi e jungla si nu se va schimba nimic...!!!
adrian pe 04 Noiembrie 2016, 13:41
#1
decembrie
Pai cum sa patruleze politia? In decembrie 89, cei de la garzile patriotice stateau afara si pazeau, si militienii stateau inauntru la caldura si dormeau.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.