Politistii invata infractorii ce sa declare cand sunt cercetati - comentariul zilei.

10 Septembrie 2016, 09:20 | 4720 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Politistii invata infractorii ce sa declare cand sunt cercetati

De politia din comuna LITA stiu ca protejeaza hotii si criminalii din anul 2003, cind eu am reclamat ca un imobil al meu a fost spart de doua ori. Eram in masina politiei, cind politistul il invata pe un criminal ce sa spuna cind va fi anchetat de procuratura TURNU MAGURELE. Dar nici cu anchetatorii de la PARCHETUL TURNU MAGURELE nu imi este rusine !!!!.O MINA SE SPALA PE ALTA,, si AMINDOUA FATA !!!!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Lasă-mă,,PAPA” ...la mare ! pe 12 Septembrie 2016, 18:33
#4
Cât ține moșia lui Dragnea ?
“Mă uit la programele Universităților. Nu mai găsesc nici urmă de greacă, de latină. Respectul pentru clasici nu mai există. Nu ne interesează trecutul, numai prezentul. Iar asta ne taie rădăcinile. O lume fără rădăcini este o lume fără morală. Se vorbește puțin și despre intelectualii dintre cele două războaie mondiale. Sunt nume care nu se mai pronunță, opere care nu se mai citesc, lucrări muzicale care nu se mai cântă. Există un fel de indiferență față de trecut. Lumea a început să uite să vorbească, pentru că nu mai citește.”
vali pe 11 Septembrie 2016, 12:07
#3
neata
Nu sunt infractorii protejati ! De ce nu mergeti, daca aveti probe, la DGA Teleorman sa reclamati, nu sunt decit 50 Km !
stiu totul pe 10 Septembrie 2016, 18:24
#2
domnii comandanti
D aia se mutau politistii prin toata tara,sa nu isi faca prieteni...infractorii sunt protejati...aaa apropo cine e domnilor seful pietei? Cine e subalternul lui? Cica Burmez si Cone...sa traiti ca morcovol voi si tot PSD ul
Elena pe 10 Septembrie 2016, 13:25
#1
Groaznic
Se intra peste oameni in case si le fura tot ce le iese in cale.Nu va dati seama cat este de periculos daca o femeie singura in casa,deschide ochii si vede hotul la capul ei,cotrobaind prin sertare.Modul de operare este acelasi de ani de zile si nu se prind autorii.Se stie si unde se vand lucrurile furate si de cine,dar sub pretextul ca prejudiciul este prea mic,nu se face nimic,dar gravitatea este extrem de mare daca hotul este surprins poti face infarct s-au te trezesti ci ceva tare in cap sau cu gatul taiat.Toti oamenii ce stau la partes sunt in pericol.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.