Incapabilii conduc Turnu Magurele - comentariul zilei.

23 August 2016, 16:28 | 4605 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Incapabilii conduc Turnu Magurele - comentariul zilei.

Inspector de cadre - Știți cine conduce orașul?

Toți incapabilii de prin Combinatul de Îngrășăminte Chimice și de prin UVCP, cu specializări în siderurgie și mecanică, sunt cei ce conduc destinele orașului. Primar, Viceprimar, consilieri ori directori de servicii și SRL-uri subordonate primăriei. Ei sunt: Cuclea Danuț, Cristea Florentin, Bădiță Stancu, Petculescu Marian, Mihalcea Claudiu, Cone Cornel, Procopiescu Nicu și alți băieți care trebuiau să lucreze prin fabrici și uzine. Nemaigăsind de muncă, au dat năvală în primărie. Să nu uităm specialiștii din Piața Orașului. Am scăpat de un profesor de sport și am dat peste tot felul de habarniști în ale administrației. Dacă vă place ce ați ales, să nu vă mai văietați că vă e rău.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
. pe 06 Aprilie 2017, 23:50
#16
.
-PIRLITEANU, DA MOTORINA LUI GHEORGHE, PENTRU PROGENITURA CARE ARE AUTO PE MOTORINA.
. pe 01 Aprilie 2017, 09:02
#15
..
ALT PRIETEN DE PAHAR, CARE ESTE COMPLICE CU PIRLITEANU, ESTE PREDESCU DAN.
. pe 28 Martie 2017, 01:26
#14
.
-PRIETENII LUI PIRLITEANU SUNT TOTI SOFERII DE LA PRIMARIE,DE LA FIRMELE CE PLOMBEAZA SI DE PE UNDE SE POATE FURA ORICE...

-SE DUC MATERIALELE FURATE LA EI ACASA,VAND CE SE POATE,SI OPRESC CE LE TREBUIE PENTRU LOCUINTE. "PRIETENII DE PAHAR" AI LUI PIRLITEANU :SANDU, DINU GHEORGHE,MARIAN ROATA MOALE,BODIRCA,GELU(FRATELE),SI ALTI EXCROCI BETIVI,MINT,FURA SI SE CRED "ZMEI",DEOARECE SE LAUDA CA: "PIRLITEANU ARE ACOPERIRE" IN PRIMARIE,SEDIUL P.S.D.,CADASTRU,..

-OARE, CE MASINI DE LA P.S.D.,PRIMARIE,CADASTRU,FAC PLINUL CU MOTORINA SUSTRASA DE PIRLITENU,DE ANI DE ZILE??
HOTII TRAG LA HOTI pe 10 Martie 2017, 19:48
#13
EXCROCII LA EXCROCI
PIRLITEANU GHEORGHE, ESTE " EXPERT" IN A FURA TOT CE SE POATE : MOTORINA,SARMA PENTRU IMPREJMUIRE,SARMA COLACI,CUIE,TEVI,VOPSEA LAVABILA,BANCI,POMI,TEVI DE CANALIZARE DE TOATE DIMENSIUNILE,CIMENT,GLET,PIATRA,NISIP,RULETE,BORDURI,...

anonimus pe 29 August 2016, 11:35
#12
furt
DACA ANGAJATII LUI DRAGNEA NU AR MAI FURA MOTORINA NICI DRAGNEA NU AR MAI FI JIGODIE CU CETATENII ...
Ilie de la scularie pe 25 August 2016, 08:15
#11
@Unul
Băi idiotul dracului, n-ai aflat că firma Durex își cere scuze pentru nașterea ta? Mămica ta n-a aflat că zoofilia se pedepsește? Uite cu ce - nu știu la ce categorie să te includ - ne-a procopsit! N-ai votat cu cine cred eu? Posibil, având în vedere că mărul ți-a trezit instincte moștenite de la strămoșul blănos.Hai flit, că-mi stric bunătate de concediu pentru tine. Mai bine pe plajă c-o bere în mână decât să-ți ascult onomatopeele.
unul pe 24 August 2016, 13:37
#10
ilie de la sculamentarie
Mai du-te dracu', nu poate unul sa posteze ceva, ca te bagi tu cu nasu' in c u r,cu replica ta de cacat, caci ti-a luat lumea seama, idiot de serviciu care esti, dragalasule!Toata scarba pe capul tau sa vina, fiinta cu caracter infect!P.S.Pentru stiinta ta de javra, n-am votat cu cine sustii tu cretinoidule!
Ilie de la scularie pe 24 August 2016, 09:55
#9
@unul
Mein Liebe und Grosse Idioten Kamerad, cumplit efort trebuie să fi depus pana să scremi idioțenia aia râgâită cică la modul peiorativ. Numai un imbecilozaur putea fi capabil sa dea cu mucii de perete asa ca tine. Parol! Deocamdată ne regulează Cuclea&co; cu aia îndoită pentru că toți cretinii patentați ca tine au drept de vot. Lasă-l pe Crăcea,că n-a câștigat alegerile ca să-l poți critica. Deocamdată avem calamitatea PSD pe cap, care a fost perpetuată de iresponsabili ca tine. Desi cu Tuneanul am avut serioase contre, acum a spus lucrurilor pe nume, exact ca si mine in alte postari. Asa este, are dreptate.
ion pe 23 August 2016, 22:33
#8
nulitati
Ai uitat de penalul Simionescu de evazionistul sorin burtea si socrului fanita chitu si aproape toti angajati ptimariei.
unul pe 23 August 2016, 22:26
#7
Pe ei!
"Eu zic sa-i impuscati pe toti cei mentionati, ca sa ramana Cracea cu Steluta Mohora & co.(capabilii...), pentru a ne conduce spre ".
turneanul pe 23 August 2016, 19:07
#6
Pentru Silviu
Dacă vreți schimbare de ce nu veniți la vot ? Comentați de pe margine și în ziua votului plecați la petreceri sau la munte și apoi va plângeți pe site-uri ca au hotărât pensionarii în locul vostru. Toți tinerii care pleacă la Buc*rești, comentează aici dar nu se deranjează sa vina din capitala în ziua votului preferând cluburile. Daca vreți schimbare mergeți la vot ca mulți așa ziși buc*reșteni au buletine de Teleorman așa ca e bine sa va faceți datoria nu sa comentați ulterior.Comentariile nu va ajuta cu nimic în schimbarea situației.
Gogu pe 23 August 2016, 17:17
#5
Hai la lupta cea mare ...
Pai intr un oras de prosti cine ar trebui sa conduca, tot niste prosti. Oras de rahat cu miros de cacat - zicea cineva. Credeti ca un competent cinstit ar veni vreodata aici sau la Zimnicea? Oricum l ar manca ciocoii fomisti.
Silviu pe 23 August 2016, 17:14
#4
Doina,ce ai înțeles din articol?
Dacă,prin absurd,toate aceste personaje de mai sus,dispar,chiar crezi că nu mai sunt oameni ceva mai buni,că orașul va rămâne fără conducători.Sunt cimitirele pline de oameni de neânlocuit.Dacă orașul nu era condus timp de 20 de ani,în mod sigur arăta mult mai bine,se conserva,nu era furat și distrus ca în era PSD.Și cu siguranță nu se depop**a atât de mult.Cât despre felul în care a fost administrat,se vede cu ochiul liber.Tu,pentru mai multă bârfă și ceva sânge,vrei și câteva nume.Uite că nu-ți pot satisface dorința.
Nica pe 23 August 2016, 17:09
#3
Asta e
Daca dupa ce au facut in orasul asta timp de 26de ani lumea i-a votat asta e.Economia este pusa la pamant si suntem cel mai sarac judet iar altii sunt printre cei mai bogati din tara.In Teleorman s-a inventat prostia.Suntem prosti,da'ce prosti!
Mitica pe 23 August 2016, 16:45
#2
si cůrvari si betivi pe deasupra
Astia ne fac felul si ne conduc, mai nene? Niste nulitati, cůrvari si betivi pe deasupra!
doina pe 23 August 2016, 16:45
#1
chiar asa?
si care ar conduce orasul mai bine dupa voi cei ce a ti scris acest aricol?

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.