Senzational!!! Culmea incompetentei. Director de scoala cu nota 1,55 la titularizare - comentariul zilei.

21 August 2016, 11:30 | 7917 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Ghinea Eduard - Director de scoala cu nota 1,55 la titularizare.

Nu ma mai mira nimic. Ce mai poti sa zici. 

Lasati-l pe Manea uitati.va la Ciuperceni, scoala de acolo e condusa de un incompetent care a luat nota 1,55 la titularizare, uitati.va pe site titularizare 2016 la sport cum sa conduci cu asemenea nota. Pai aia care sunt pregatiti si au facut facultati ani de zile sunt batjocoriti si vine unul ca asta si da ordine la oameni competenti pregatiti.

Ce tot ziceti de Manea, asta barem e titular dar de ala de la Ciuperceni, Ghinea Emi care e tot director de scoala si a luat 1,55 la titularizare la sport? cum mai e? sa fi director cu nota asta cum e .....e nasol cine ne conduce, analfabeti si parasute asta e vremuri nasoale rau avem de trait

TOATA LUMEA IL INJURA PE MANEA,DE CE?E TITULAR,ARE GRADE,TREABA LUI CUM LE-A LUAT CE E SINGURUL PUPINCURIST DIN LUMEA ASTA? TOTI SUNTEM LINGAI,MAI MULT SAU MAI PUTIN,NE E FRICA DE SEFI SA NU NE PIERDEM AMARATA DE PAINE,NU ZICE NIMENI NIMIC,DE FRICA......

Click aici pentru a vedea minunea. 

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
un coleg pe 26 August 2016, 16:05
#17
de bine
Este adevarat,din pacate,nu stiu de ce vine cu sotul la scoala,are ea motivele ei,dar nu e normal,il sfatuiesc prieteneste sa nu o mai faca,e penibil,e un baiat bun,a avut si probleme de sanatate grave,multi colegi l-au sprijinit in acea perioada,dar locul sotiei lui,daca nu lucreaza in invatamant,nu e acolo.
Chiriac pe 26 August 2016, 09:25
#16
Pentru Motata
Aja ceva nu am mai auzit,sa fi profesor si sa vi cu nevasta la scoala! Sigur e adevarat,motato?
motata pe 24 August 2016, 21:59
#15
.....
nu stiu cit de c..va e dar e mai ceva ca o inspectoare am facut frigul din cauza ei dadea ordine mai ceva ca barbaso in scoala ciuperceni vine mereu cu el la scoala ride toata lumea si la Traianu radeau toti ca vine cu nevasta la scoala e normal daca nu e profesoara sa vina la scoala cu el si sa dea ordine?faceti ancheta ca o gasiti acolo
cu rautate pe 23 August 2016, 13:00
#14
si prostie
finul si cu nasul au mai multe lucruri in comun sunt amandoi prosti rautaciosi si au o anumita afinitate pt c*rvel vezi ionela si mirela zisa moteta
gogu pe 22 August 2016, 21:47
#13
analfabeti
Sa spui de cineva ca e analfabet,iar tu sa nu stii sa scrii,nu stiu cum sa calific asta... Sa nu stii cand sa scrii cu doi i,cand sa pui virgula,e grav.Dati fratilor articolul la corectat!
Inspector de cadre pe 22 August 2016, 13:52
#12
Știți cine conduce orașul ?
Toți incapabilii de prin Combinatul de Îngrășăminte Chimice și de prin UVCP,cu specializări în siderurgie și mecanică,sunt cei ce conduc destinele orașului.Primar,Viceprimari,consilieri ori directori de servicii și SRL-uri subordonate primăriei.Ei sunt:Cuclea Danuț,Cristea Florentin,Bădiță Stancu,Petculescu Marian,Mihalcea Claudiu,Cone Cornel, Procopiescu Nicu și alți băieți care trebuiau să lucreze prin fabrici și uzine.Nemaigăsind de muncă,au dat năvală în primărie.Să nu uităm specialiștii din Piața Orașului.Am scăpat de un profesor de sport și am dat peste tot felul de habarniști în ale administrației.Dacă vă place ce ați ales,să nu vă mai văietați că vă e rău.
Altul pe 22 August 2016, 13:51
#11
Mare problema
Marea problema a invatamantului este directorul si scoala Ciuperceni!Ce ne facem ca pestele se impute de la cap?Ha ha ha!
tt pe 21 August 2016, 22:56
#10
rjjsine
Ganditi-va ca la centrum de calificare conduce un tampit prost nutica dinca si cu o fufa,zic ei cu scoala.!Oricum acolo sufera de. Sefie o alta"dotata" silvioara !niste ratati!
tu pe 21 August 2016, 22:22
#9
buni
ganditi-va si la copii care raman repetemti la Ciuperceni, in anul 2016, nici de 100 copii in toata scoala nu sunt buni
IANCU pe 21 August 2016, 16:28
#8
Oooofffffff,Mari,dacă ar durea prostia,tu...
...te-ai auzi de pe lună. Păi ce legătură are ce ai scris ai tu cu articolul??Problemele personale nu au legătură cu modul în care este ocupată o funcție în societate.Uite,ca și în alte situații,și în acest caz,partidul și-a pus un om acolo unde nu-i este locul.Și,din păcate,cazul nu este singular.În schimb,ne întrebăm,de ce merg lucrurile așa prost în toate instituțiile.Politicieni,nu vă mai amestecați în învățământ,sănătate,justiție și politie.
LEONIDAS pe 21 August 2016, 16:08
#7
Omul asta de care scrieti e bolnav..si nu zic asta la misto..
Voi PDListi il aveti pe Manea profesor de sport care a fost director de liceu!.Din cate stiu eu fara a avea dreptul legal-vechime,studii,etc.Dar avea,,proptele politice!E ceva de genul,,rade ciob de oala sparta/ca el e facut zob''..Brava baieti..
Eu pe 21 August 2016, 16:04
#6
Auzi fă Mari!?
Domnul din imagine e un dobitoc, iar de suferințele lui ne doare in cot. E prost de behăie, asta e problema.
Unul pe 21 August 2016, 15:52
#5
Tampiti!
Du-te ma tu desteptule director la Ciuperceni unde mai sunt 20de copii(cls 0-8).Cand vorbim de Manea automat ne gandim la Marin Preda.Aici este alta mancare de peste.Dar sunteti niste tampiti si va luati de cei mici(specific turnenilor)ca de cei mari nu aveti c*raj.La Ciuperceni poate conduce scoala si femeia de serviciu dar la Marin Preda este altceva!Niste zdrente de oameni!
eu pe 21 August 2016, 12:56
#4
sa fii sustinut
Nu stiti ca e finul lui Cuclea asta ne-am dorit cei din comuna turnu magurele oameni incompetenti si la Ciuperceni la fel pa di la revedere
D.P. pe 21 August 2016, 12:45
#3
ȘCOLIȚII DIN PSD,CU DIPLOME DE ”PARTICULARE”
Tot ce se învârte în jurul PSD,pute de competență și licentiați pe la facultățile particulare din Alexandria,Tîrgoviște,Craiova sau Turnu Măgurele.Ăsta seamănă cu celebrul profesor încornorat,Pinky,care s-a făcut profesor de sport,dar el avea scutire la orele de sport.Ăștia sant oamenii care trebuie răsplătiți de Partidul Roșu,pentru serviciile aduse prostiei și slugărniciei.De competențe sau rezultate profesionale,nici nu poate fi vorba.
Mari pe 21 August 2016, 12:42
#2
Idioti
Sunteti niste idioti! Habar nu aveti cat de idioti sunteti. Ma intreb, voi, astia de la "redactie" ce studii aveti? Ce va recomanda? Stilul in care mancati rahat? Pai la asta sunteti adevarati profesionisti. Domnul despre care vorbiti este un om minunat, incercat de multa suferinta. Jegosilor, habar n aveti ce scrieti! Sa va fie rusine pt aceste articole de 2 bani.
Yon pe 21 August 2016, 12:39
#1
Jmek ed
Mohanu știe de ce!e protejatul lui!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.