Bancul zilei - Cum deosebesti un politist din Teleorman de un interlop.

11 Noiembrie 2016, 11:54 | 11080 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal

Singura diferenta intre politistii din TR si interlopi este ca sint imbracati altfel. - Poante culese de la cititori. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
LIOL pe 03 Decembrie 2020, 16:48
#9
Altul..
Doi politisti patrulau prin cartierul Magurele, pe o strada recent asfaltata. Pe trotuarul "ornat" cu coji de seminte, in dreptul unei porti a unei c*rti locuita de niste diasporeni, recent intorsi de prin "tarile calde si bogate" vad ceva care mirosea tare urat. Cel mai tanar si cu grad mai mic zice: -Ia uite, don' sef, porcii dracului, s-au cacat in mijlocul trotuarului! La care Sefu' zice:-Nu se poate, bai, astia e oameni civilizati, sunt pretinii mei! Subordonatul nu se lasa si sutine ca e, Sefu' nu cedeaza nici el si zice ca nu e! Dupa cateva discutii, Sefu' se apleaca, ia pe deget putin din "corpul delict", il baga in gura si zice:-Da, ba, ai dreptate, e cacat! La care, triumfator subordonatul, zice:-Bine ca l-ati gustat, puteam sa calcam in el!
LIOL pe 02 Decembrie 2020, 12:03
#8
O NOUA UNITATE DE MASURA.
Pentru a-i aprecia cat mai bine pe politisti, Ceausescu a adoptat ca unitate de masura pentru ei "TIANUL", avand o singura subdiviziune "MILITIANUL". Multipli nu erau necesari, considerand ca mai prost decat un TIAN, nu putea sa existe cineva! Iohannis a hotarat s-o mentina si bine face!
Gigi Te... pe 30 Noiembrie 2020, 13:59
#7
Unul bun..
Luni 07.12.2020. Suna telefonul, Johannis ridica receptorul si o voce vesela spune: HELLO, SEFU', SUNT LUCOVID SI-TI DAU O VESTE GROZAVA, PANDEMIA S-A SFARSIT, AU MURIT TOTI!CU UN GLAS TREMURATOR DE EMOTIE, ACESTA INTREABA: MACAR AU VOTAT TOTI?
LIVIU OLTEANU. pe 29 Noiembrie 2020, 08:17
#6
Sfatul medicului Johannis Klaus.
SPALATI-VA PE MAINI, CA NOI VA SPALAM PE CREIER.
LIVIU OLTEANU. pe 28 Noiembrie 2020, 17:16
#5
Interesant.
De 4 ani(!!!) nu s-a mai publicat nici un banc, desi vizualizari au fost aproape 10000-cam cat numarul de infectari zilnice cu COVID!-si vreo 4 comentarii. Care este explicatia, stimata redactie, au plecat din tara toti banc*ristii si ati ramas numai cu c*ristii? Voi incerca eu sa revitalizez aceasta rubrica.

Dau un exemplu: Anunt loc*ri de munca:

ANGAJEZ PERSOANA CU SUFLET BUN, FRUMOASA, INTELIGENTA SI CU DRAGOSTE DE MUNCA, SA LUCREZE IN LOCUL MEU.
Elena pe 30 Iulie 2019, 14:57
#4
parerea mea
TURNU CU STIRI nu poate readuce in discutie crima care a avut loc acum vreo 5 ani in Tutnu Magurele o doamna Cone, criminalul nu s-a descoperit nici acum,

Al Caponescu. pe 14 Martie 2017, 17:19
#3
Sunt mari deosebiri.
Interlopii sunt cunoscuti si-si fac afacerile in vazul lumii, fara nici o teama ca vor fi "deranjati" de cineva, pe cand politistii- al caror numar este de 2,5 mai mare ca inainte de '89-rar sunt vazuti pe strazi in misiune. Probabil ca lucreaza "sub acoperire", imbracati in haine care-i fac complet invizibili, sau sunt dati cu vopsea cu care sunt vopsite avioanele americane invizibile!
Kurdu. pe 18 Ianuarie 2017, 16:48
#2
Complet gresit.
SUNT IMBRACATI LA FEL, AU TOT MASINI INMATRICULATE IN BULGARIA SI BEAU CAFEA DE LA VICTOR!
Turcu pe 12 Noiembrie 2016, 11:24
#1
Fratii Jderi si hienele surori
Hai ca nu e chiar asa.Se mai imbraca si militienii ca interlopii,asa ca sa fie sub acoperire,atunci cand isi iau partea de la invarteala facuta cu paravan și cu buna stinta.Un fel de paraindarat politic.Cum,e o minciuna?Nu stiu sigur,dar asa a spus Mircea Badea intr-o seara.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.